Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jde chlápek do hospody, a na rameni má malou opičku. Obědná si pivo, a opička skočí na kulečník a sežere kulečníkovou kouli. Barman se diví, ale chlápek řekne, že vše zaplatí.

Druhý den tam ten chlápek přide zase s tou opičkou, a ta pro změnu skočí na dort, veme třešni, strčí si jí do zadku, vyndá a pak ji sní. Barman je znechucen, ale chlápek řekne: \"Ani se nedivím, od včerejška si všechno radši předem měří\"!

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Jde chlápek do hospody, a na rameni má malou opičku. Obědná si pivo, a opička skočí na kulečník a sežere kulečníkovou kouli. Barman se diví, ale chlápek řekne, že vše zaplatí.

Druhý den tam ten chlápek přide zase s tou opičkou, a ta pro změnu skočí na dort, veme třešni, strčí si jí do zadku, vyndá a pak ji sní. Barman je znechucen, ale chlápek řekne: \"Ani se nedivím, od včerejška si všechno radši předem měří\"!

\"Tati, proč ses oženil s maminkou?\" \"Vidíš?\" obrací se muž k ženě. \"Ani to dítě to nedokáže pochopit!\"

Víte proč blondýnka otvírá jogurt v obchodě? Protože je na něm nápis ZDE OTEVŘÍT.

[upravil dne 7.3.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý

syn přijde

neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a

sleduje.

V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla

ve skříni svého

syna ukryje svého milence do téže skříně.

V tom se chlapeček ozve: -\"Je tady tma, co?\"

Muž odpoví: -\"To teda je.\"

Chlapeček: -\"Mám u sebe baseballový míček.\"

Muž: -\"To je fakt bezva.\"

Chlapeček: -\"Nechceš ho koupit?\"

Muž: -\"Ne dík!\"

Chlapeček: -\"Venku je můj otec.\"

Muž: -\"Tak za kolik?\"

Chlapeček: -\"250 dolarů.\"

Za pár dní se situace opakuje.

Chlapeček: -\"Je tady tma,co?\"

Muž: -\"To teda je.\"

Chlapeček: -\"Mám tady baseballovou rukavici.\"

Muž který už ví oč jde se ptá: -\"Tak za kolik?\"

Chlapeček: -\"750 dolarů.\"

Pár dní nato otec povídá svému synovi: -\"Popadni svou baseballovou

rukavici,pojď ven a zachytáme si.\"

Chlapeček na to: -\"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici.\"

Otec udiveně: -\"A za kolik jsi to prodal?\"

Chlapeček: -\"Za 1000 dolarů.\"

Otec: -\"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle

na hůl. To je

mnohonásobně vic, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!\"

Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice

a zavře

dveře.

Chlapeček: -\"Je tady tma,co?\"

Kněz: -\"Kurva nezačínej s tím zase.\"

Odesláno

Dva policajti nemají kde bydlet a tak si koupí vyřazený

vagony.Potkají se

po

roce a jeden povídá: \"jak bydlíš?\" \"Ujde to, jen mi vadí ta cedulka

zákaz

kouření, že musím jít kouřit i v zimě ven, a jak ty?\"

\"Taky dobrý, mě zase vadí ta cedulka na záchodě \"používat jen za

jízdy\"

protože

já vždycky než ten vagon roztlačím, tak se poseru...\"

Odesláno

Inzerat - nejprve čti !!!

Prodám automobil VW-Golf, rok výroby 1985, modré barvy.

Naježděných 15km, použivany pouze 1. rychlostní stupeň

zpátečka.

Neježděno v městě!

Původní pneu i brzdy!

První > majitel.

Značka: Měnim zaměstnaní.

Foto > přiložené.

post-0-14109599431311_thumb.jpg

Odesláno

Chlap sedí doma v křesle, vyhazuje do vzduchu buráky a chytá je přímo do

úst.Najednou ho manželka vyruší z této produktivní činnosti a právě vyhozený

arašíd mu spadne do ucha. Snaží se ho vytáhnout on i manželka, ale arašíd se

dostává stále hlouběji a hlouběji do ucha. V tom vchází do dveří dcera s

kamarádem. Ten,když vidí co se děje, sebevědomě strčí chlapovi dva prsty do nosu

a říká: \"Foukněte pořádně!\" A arašíd je najednou venku. \"To je fantastické,\"

říká manželka, \"ten chlapec je génius, jsem zvědavá,co z něho bude.\" Otec smutně

přikývne: \"Podle toho, jak mu smrděly prsty, bych řekl, že náš budoucí zeťák.\"

Odesláno

Slušně napsaná stížnost na Telefónica O2

Velice mne stolicuje, když se ani za nejvyšší bytost na nebesích nemohu nikam dovolat v síti Telecomu. Ty příslušnice nejstaršího řemesla na infolince ze mne dělají samce domácího tažného zvířete zbaveného své samčí ozdoby, a tak jsou všechny jejich rady na výměšek z tlustého střeva mého trávicího traktu.Občas se tak rozčílím, že musím ty příslušnice nejstaršího řemesla poslat do análního otvoru a označit je za stará domácí zvířata, produkující mléko.Tím chci říct, že celá komunikace s Telecomem je na zevní ženský pohlavní orgán a já si při ní připadám jako mužský pohlavní orgán.

Odesláno

\"Pepo,\" volá manželka z ložnice, \"proč zapínáš ten kazeťák?\" \"Chci ti pustit milostnou předehru a já si zatím přečtu noviny.\"

Ředitel: \"Slečno, neviděla jste moje pero?\"

Sekretářka: \"Ještě ne, pane řediteli.\"

[upravil dne 11.3.2008 vendi.stejskal]Cikánky kopou na poli brambory.Jedna vykope obrovskou bramboru, zvedne ji nad hlavu a zvolá: \"takovýho ču.... má muj starej\", ostatní se otočí a ptají se: \"tak velkýho?\" \"NE TAK ŠPINAVÝHO!\"

Přijde mozková buňka do mužské hlavy a rozhlídne se. Je tam pusto a prázdno, tma, nikde nic. Tak volá: \"Haló, je tu někdo?\" Čeká a nic se neděje. Volá znova: \"Haló, je tu někdo?\" Po delší době se objeví další mozková buňka a říká: \"Co tady řves? Ty nevíš, že jsme všichni dole?\"

[upravil dne 11.3.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Přijde chlap k doktorovi a ukazuje mu své značně nateklé přirození. Doktor se zeptá, jak k tomu došlo. Chlap tedy povídá: \"Šli jsme s bráchou do lesa na houby a když se blížilo poledne, lehli jsem si na mýtinu. Najednou mi ale do kalhot vklouzla zmije.\" \"Proboha ona vás kousla ?\" \"Naštěstí ne, brácha ji umlátil lopatou.\"

Žena přijde k doktorovi na kontrolu, kvůli její hormonální léčbě. Doktor si hned všimne, že ve výstřihu jí rostou chlupy a ptá se: \"Hm, zdá se, že vám chlupatí hrudník, jak daleko to jde?\" \"No, až dolů ke koulím, a to je další věc, o které jsem chtěla mluvit\"

Policajti mají přednášku o sexu. Přednášející se snaží vykládat co nejednodušeji, aby to policajti pochopili. Když se dostane k orálnímusexu říká: \"Orální sex je když se líbáte, tam kde čůráte. Rozumíte?\" Policajti přikyvují jen v zadní řadě se zdvihne policajt a ptá se: \"Prosím vás a líbá se jen pisoár, anebo i kachličky okolo?\"

Víte kdy je blondýna nejchytřejší? Při souloži, protože je napojená na centrální počítač.

Jaký je rozdíl mezi hajným a hajnou? Hajný zná všechny ptáky v lese a hajná ve vesnici.

Ženská si stěžuje veterináři, že její dobrman na ni vždycky skočí a sexuálně ji obtěžuje, když přijde domů z práce. \"Nedalo by se s tím něco udělat?\" \"No, mohl bych ho vykastrovat, to by pak už žádné sexuální touhy neměl.\" \"Ale to je hrozně kruté. Nemohl byste mu zastřihnout drápy a udělat něco s jeho dechem?\"

7249sx4.jpg

Chlápek se u doktora dozví, že do rána zemře. No, není to žádná měkkota, tak se s tím srovná. Řekne to ženě a dohodnou se, že si před smrtí musí ještě řádně užít milování. No, asi po hodině unavení usnou. Jenže chlápek se za další hodinku probudí znova a má pocit, že už mu opravdu moc času nezbývá, tak vzbudí ženu a pustí se do toho znova jako zvířata. Znova časem usnou a chlápek se pak zase probudí a má pocit, že by si měl dát ještě. Tak budí ženu, ale ta ho ignoruje. Zkouší úplně všechno, aby ji vzrušil, ale ta se akorát naštve a říká mu: \"Já vím, že bys rád ještě. Ale já narozdíl od tebe musím ráno vstávat a jít do práce.\"

Přijde dědeček do bordelu a říká: \"Já bych chtěl nějakou obzvláště mladou holku.\" \"Ale jistě pane, my tady máme samé mladé děvky.\" Dědečka to neuklidnilo a říká: \"Ále já bych chtěl vážně hodně mladou.\" \"Ale jistě, ona za chvíli přijde.\" A dědeček na to: \"Tak ona už dokonce chodí?

7305cf7.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...