Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

stěřače...

Recommended Posts

Odesláno

taková blbost.. ale na kelly nic takovýho nenajdu...

jak je vymyšlenej náhon stěrače u spolujezdce??? je tam tyčka která to pohání a přes čep je na tyčku druhýho stěrače.... zkuste se mi někdo podívat, jak je udělanej ten čep zespoda. podle mě tam má být něco nalisovaný aby ten náhon z něj nepadal... což já tam už nemam a jezdim na jeden funkční stěrč poslední dva dny. díky za odpověďi ._D

Odesláno

jestli dobře chápu vidim n tom mlim, tak krátká páka od stěrče aspoň u mě je nhoře a dlouhá která jí pohání je n čepu zespoda. problém je v tom, že zespoda něco má být ale nevim co. mě vypadává a z tohoto jsem moc nevyčet. problém je v kroužku.

post-41618-14109631259814_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

nejsem si jist zda tam je segrovka či jiné zajištění ,koukni na google obrázky a zadej si táhla stěraču Peugeot 106 .

Odesláno

to sem si myslel taky... ale co semdneska byl za známym v servise, tak mi řek, že tam je gumová čepička nacvaklá... pak sem zjistil, že ta samá tam je na jinym čepu... tak sem byl v peugeotu a oprava by mě tam stála cca 4000 jenom za materiál protože to prodávaj jeno mjako celej mechanismus.... .-D takže vyvrtam a vrazim šroub s kontramatkou

Guest servisman
Odesláno

měl jsem rozebraný u 406 a myslím ,že tam byly segrovky,jak u 106 nevím,stačí vyndat a podívat se .V čem je problém se na to podívat? třeba tam jen nandáš segrovku a 4 tácy máš doma

Odesláno

Segrovku tam nenarvu uz sem na to koukal. Je to zespoda a neni tam tolik videt. Ma tam byt plastov acepicka, ktera se ani v peugeotu samosttatne neprodava, tzn vyvrtat cep a dat tam sroub s kontramatkou a neresit

Odesláno

tak vyřešeno. čep sem vyvrtal a dal sem tam šroub :-D sranda byla že buď byl šroub širokej nebo úrkej tak sem mírně tu díru přebrousil a je tam akorát že se může pootáčet ale nemá vůle :-D a už jezdim zase s oběma funkčníma stěračema :-D

Odesláno

tak v peugeotu nemají samotný ty siovoný čepičky :-D prodaj jedině kompletní mechanismus stěračů...

Odesláno

no to asi ne :-D ale celkem potřebnej díl :-D pokud to někdo nevyřeší jako já :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...