Majkie Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Zdravím, na netu jsem narazil na velice zajímavé články odborníka v oboru motorových maziv. Moc mě tyto informace obohatily a páč nechci zůstat obohacen sám.. Zvažoval jsem, zda to dát raději do sekce Servis, ale je to spíš informativně zajímavé.. Jo, je to v PDF PS: omlouvám se, pokud se to tu již vyskytlo článek první článek druhý článek třetí článek čtvrtý článek pátý článek šestý článek sedmý [upravil dne 2.8.05 Majkie] Citovat
oddie Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Vyskytlo, v sekci servis ale opakování v téhle oblasti stejně není nikdy dost. Citovat
Majkie Odesláno 2. srpen 2005 Autor Odesláno 2. srpen 2005 Tak to sorry.. ale je pravdou, že kvalitní osvěty není nikdy dost. Koho jsem však zdržel, se ještě jednou omlouvám. Citovat
oddie Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Jen počkej, za měsíc, za dva to zapadne, a zas se vyrojej svérázné názory na oleje, uvidíš Citovat
oddie Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 P.S. kdo lezete na ty oleje.cz, doporučuju nahlédnout také na tamní fórum, ovšem(!!!) s velkým nadhledem. Na to, jak tam v jedné části mají snahu potírat bludy tímto seriálem, se v tom fóru objevují bludy takové, že by člověk nevěřil - a přitom je to pod jedněmi stránkami Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.