Devils-night Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ahoj.....zbyly mi doma tapecírunky na 206 pětidvířko viz. obrázek. Kdyby jste nekdo meli zajem tak se ozvete.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 A co mas misto nich? ukaaaaaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils-night Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Bohuzel mam taky jen obycejny tapecirunky.Tydle jsou navrch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 To me privedlo ze bys mohl vedet jak se k tomu dostat :-) Jak se sundavaji tapecirunky, aniz bych je poskodil? Chtel bych zkratit packy na ovladani zamykani.... Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils-night Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 No tak sem zacal tim ze sem si sundal kryt zrcatka...(normalne sem ho odloup) a za nim je hvezdicka sroub kerej sem povolil...trosku niz je taky sroub a posledni je v ty maly prihradce za kerou zaviras dvere.Pak sem opatrne sroubovakem vyloup kryt klicky na otvirani dveri no a nakonec sem zacal odspoda sundavat tapecirunk.Je to tam na takovejch tech spuntech takze se musi vic zabrat,ale slo to v poho.... Zadek sem nedelal ale tam bude jen rozdil v klickach oken a myslim ze tam nejsou zadny srouby.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 vypadaj pekneee.... skoda, ze uz jsem si nechala potahnout sve alcantarou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Jaky kryt zrcatka? takocou tu kaplicku? Asi by bylo nejlepsi se nekde sejit a videt. jsi z Prahy, ja taky, tak co se sejit nekdy na Dzbane a prodiskutovat to na miste u priblizovadla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils-night Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 JJ...takovou tu kaplicku...je tam na trech takovejch spuntech.staci ji jen vyloupnout.No sice z Prahy sem ale bohuzel se nikam moc nedostanu protoze nemam papiry...:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Takze chytim za ten plastik na okne a potahnu smerem ven z auta, nebo mam vzit za ten platik co kryje zrcatko a tahout dopredu, nebo kudy? Jak jsou tam pridelane ty cudliky na zamykani, jsou nacvaknute, nasroubovane nebo jak? je k nim dobry pristup? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Teda nechci dělat chytrího, ale když mi kámoš sundaval tapec u předních dveří (mám 3 dvířko). Sundal kryt ve kterém je výškový repro a pačká pohybu zrcátka, apak už jenom odcvaknul tapec a vysadil ho, a to bylo vše doba cca. 5min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils-night Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 To LaHab : Vemes ten kryt zrcatka co je zevnitr a budes ho vyndavat smerem k sobe (do auta).Na obrazku sem ti naznacil kde jsou ty spunty ve kterejch to drzi. Potom vysroubujes tri srouby (oznaceny modre) a vycvaknes krytku klicky. Pak uz jen vyndas tapecirunk...naznacil sem ti kde sou ty spunty na kerejch to drzi. No a to by melo bejt asi vsechno...jinak mam dojem ze ty cudliky na zamykani tam sou nasroubovany a pristup k nim neni nic moc,ale tim si jistej nejsem.Tak hodne zdaru:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils-night Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Původně zaslal: Tazman Teda nechci dělat chytrího, ale když mi kámoš sundaval tapec u předních dveří (mám 3 dvířko). Sundal kryt ve kterém je výškový repro a pačká pohybu zrcátka, apak už jenom odcvaknul tapec a vysadil ho, a to bylo vše doba cca. 5min A ses si jistej ze nesrouboval zadny srouby...?Ja tam mam stopro ty tri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 A jak to je ve v zadu? Co delate ve f predu s packama zrcatek - mam ručo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils-night Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Myslim ze na tech zadnich nejsou zadny srouby.....skusim ti vyfotit na tom tapecaku jak je prichycenej.Jinak s packama nevim protoze sem to sundaval jenom na elektrickejch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Původně zaslal: Devils-night Původně zaslal: Tazman Teda nechci dělat chytrího, ale když mi kámoš sundaval tapec u předních dveří (mám 3 dvířko). Sundal kryt ve kterém je výškový repro a pačká pohybu zrcátka, apak už jenom odcvaknul tapec a vysadil ho, a to bylo vše doba cca. 5min A ses si jistej ze nesrouboval zadny srouby...?Ja tam mam stopro ty tri... , jj ty jsem opmněl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafon Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Původně zaslal: LaHab A jak to je ve v zadu? Co delate ve f predu s packama zrcatek - mam ručo... to je jednoduché, podebereš ten černý plast ze zadní strany zrcátka např šroubovákem z boku a vypáčíš. nic na tom není, jen s citem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Původně zaslal: Tazman Teda nechci dělat chytrího, ale když mi kámoš sundaval tapec u předních dveří (mám 3 dvířko). Sundal kryt ve kterém je výškový repro a pačká pohybu zrcátka, apak už jenom odcvaknul tapec a vysadil ho, a to bylo vše doba cca. 5min presne tak nic vic nic min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts