Cinicman Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Mne sa napr. páči ten nápad so samodomo airbagmi: http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2008070001 Citovat
odee Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Ty vole, pročetl sem celej web a sem z toho úplně v řiti! Mám volno jen v neděli, tak doufám, že ten kompresor stihnu udělat za jeden den!!! Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 8148,- s dph mam skladem, to je dobra nabídka ne? Citovat
Y2K Odesláno 30. červenec 2013 Autor Odesláno 30. červenec 2013 dobre je ako inak u teba to je nove zrejme mam moznost novy za 300 E len zatial nie som si isty ci ten u mna je zly, diag ukazuje slaby tlak ze vyvinie, ale tipek vravi ze najskor treba vylucit unik a az potom riesit kompresor Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Poptam se kluků proč to tak dělá. Citovat
MichalTalbot Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 No, hezky pěkně Za prvý gratuluju! Když něco chceš, máš si to koupit, každej problém má řešení, lepší než se užírat tím, že bych něco chtěl, ale bojím se si to pořídit Pětikilo je z benzínovejch určitě nejlepší motorizace, paradoxně umí jezdit za míň než menší obsahy, ve 100km/h se tam ten motor jen tak fláká na 2000 ot/min, tak proč by žral Blbý je, jestli jsi puntíčkář... nejdražší jsou právě detaily. Já padnul do R129 vloni za 8t Eur, ale je to teď 1A stav, nejvíc mě pobavily věci jako kabely ke svíčkám za 12t Kč, víka a palce rozdělovačů á 3500,- Kč, katy za 50t Kč, stínítko za 5400,- mřížka výdechu topení za 4500,- atd. Ale to svezení a radost, když všechno maká jak má - k nezaplacení V ČR mám pár dobrejch kontaktů, na SK vím o jednom hodně šikovným mercedesářovi, Banská Bystrica - nevím jak to máš daleko. Každopádně užívej a nenech si kazit radost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.