Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Neni to pazot ale uz je doma ... W220

Recommended Posts

Odesláno

dobre je ako inak u teba :)

to je nove zrejme

mam moznost novy za 300 E

len zatial nie som si isty ci ten u mna je zly, diag ukazuje slaby tlak ze vyvinie, ale tipek vravi ze najskor treba vylucit unik a az potom riesit kompresor :P

Odesláno

No, hezky pěkně :super

Za prvý gratuluju! Když něco chceš, máš si to koupit, každej problém má řešení, lepší než se užírat tím, že bych něco chtěl, ale bojím se si to pořídit ;)

Pětikilo je z benzínovejch určitě nejlepší motorizace, paradoxně umí jezdit za míň než menší obsahy, ve 100km/h se tam ten motor jen tak fláká na 2000 ot/min, tak proč by žral :aut

Blbý je, jestli jsi puntíčkář... nejdražší jsou právě detaily. Já padnul do R129 vloni za 8t Eur, ale je to teď 1A stav, nejvíc mě pobavily věci jako kabely ke svíčkám za 12t Kč, víka a palce rozdělovačů á 3500,- Kč, katy za 50t Kč, stínítko za 5400,- mřížka výdechu topení za 4500,- atd. :roll Ale to svezení a radost, když všechno maká jak má - k nezaplacení :D

V ČR mám pár dobrejch kontaktů, na SK vím o jednom hodně šikovným mercedesářovi, Banská Bystrica - nevím jak to máš daleko.

Každopádně užívej a nenech si kazit radost :papa

post-14326-14109632650148_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...