Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosimvas kde najdu odtokove kanalky u stresniho okna?myslim ze je mam ucpane nebo pricpane....nechce se mi rozdelavat stropnice..mam na mysli kam je to vyvedene?

Odesláno

už sem viděl 2 verze střešního okna na 106tce.... ani u jednoho bych řek, že odtoky nebudou, protože to nikam nemá zatíkat pokud jsou ok těsnění. jakmile okýnko zavřeš, připlácne se na těsnění a má to být nepropustný. tak to funkuje u obou verzá co sem viděl. tak nevim, třeba někdo ví

Odesláno

tak jednu verzi znam, že se ti jenom okénko vyklápí nahoru.... a druhá je s kličkou, kdy seti vyklopí nahoru a pak odjede nad střechu... tzn, že na dosedací ploše je pouze těsnění...

u 406 bylo okýnko který se buĎ vykloniko nahoru nebo zajelo do dstřechy.. tam odtokový kanálky byly

Guest servisman
Odesláno

koukal jsem na servicebox na 106 co je tam okno střešní tak jsou 2 hadice vepředu na odtok záleží jaký máš chce to vin , u 406 jsou v každém rohu

Guest servisman
Odesláno

podle mne to jde předním sloupkem okolo čelního okna zkusit sundat obložení a je to černá silnější hadice .Nejsem si jist možno by to šlo sezhora proštouchnout .

Odesláno

prave sem sundal ten plast na sloupku a nejni nic videt....a ze shora nevim jestli to pujde...prave pokud bych nasel tu hadici nekde tak bych tudy fouknul vzduch...

Odesláno

tak sem dneska sundal stropnici a mam tam dve hadice z kazdy strany...profouknuto a peknej bordel vyletel... :-) tak snad to bude v cajku... jo a navic ta hadicka je mensí tak v tim sloupku nejni videt je schovana pekne v rohu... :-)

[upravil dne 11/5/13 19:29 od Peta-k]

Guest servisman
Odesláno

tak aspoň víš kde je já jen vím že tam je ,ale u 406 je asi větší a nedá se přehlédnout , ale jaká je u 106 třeba stejná jako u 406 já jsem to protáhl hadičkou asi 8mm pevnější a pak prolil vodou , ale to je už pár měsíců či let zpět

Odesláno

jak ste dávaly ten obrázek to je to okýnko jak se nejdřív vyklopí nahoru a pak jede dozadu?? na to točení kličkou??? jestli jo tak to taky zkouknu :D koukam, že tam asi hadičky sou :D

Odesláno
myslim ze se delali 106ky jenom otevirani s klickou....a je to tak ze se odklopi nahoru a potom zajede nad strechu...

Kdepak. My jsme měli na 106 vyklápěcí a taky origo ;)

post-2095-14109631238944_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...