Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hele sraz můžem určo dát... z práce jsem doma každej den kolem 8... můžem klíďo napsat \"minisraz\" a třeba by někdo z Kln a okolí dorazil a můžem třeba na ruční myčku :mrk

Odesláno
Hele sraz můžem určo dát... z práce jsem doma každej den kolem 8... můžem klíďo napsat \"minisraz\" a třeba by někdo z Kln a okolí dorazil a můžem třeba na ruční myčku :mrk

a nechcete to vzít do prahy? :mrk:super:myslim

Odesláno

jinak škoda žes sundal ty bílý kola, byli hezčí..a hlavně to auto si takhle složený zaslouží výraznější kola... treba ty originály láknout do nějaký nesmyslnný barvy... takový oranžová, zelená perlet...woooow...:o:D

Odesláno

Mně se zdá, že kola jsou ok, nic nebarvi, akorát z toho uděláš tuzing. Auto má pozornost i bez toho ;). Udělal bych stejné úpravy jako ty :D (ale teď děláme rekonstrukci, takže chvíli musím počkat :D) , jen bych méně snížil, protože máme jedno auto a občas i něco veze :).

Odesláno

v kolíně i hoře máme firemní t sráč prodejny, takže bych mohl udělat kolegům visitu :D

bohuzel jsem zitra v práci :myslim urcite bych se pridal panove, naplanujte to líp:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...