Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máš to moc pekné. Vozím sa v podobnom len je červené. Hnevá ma len počasie:grr, ináč super. Keby si prišiel do Piešťan pokecali by sme.:papa

Odesláno

No lebo pozeram ze tie podvozky su vsetky rovnake, bez ohladu na to aky je to vyrobca :D AP vyzera uplne rovnako akurat ma modro-zlate prevedenie. Ja som daval Raceland, objednany za nemeckeho ebay a ten je trochu iny ako tvoj, ale je uplne rovnaky ako Rokkor a este daco len ma inu farbu pruzin. Takze je asi jedno co tam das, akurat za AP si dobre priplatis. Nahod to cim skor, som zvedavy co povies na tvrdos, lebo ten raceland je jak kameň :D

Odesláno

Zadna naprava uz nema torzku, tie zlte tlmice a tie pruziny co mas od seba na tej fotke su zadne a to len prehodis. Budes potrebovat stahovak na origo pruziny, na raceland som uz stahovaky nepotreboval. Predok siel dole tak 6-7cm a zadok tak 4-5cm. A geo je samozrejma vec, na prednych tlmicoch sa nastavuje aj odklon kolesa (aspon na mojom podvozku to tak bolo) co sa pri origo neda.

Uz nizsie asi nepojdem

EDIT: a este hod detailnejsiu fotku predneho tlmica z hora

[upravil dne 6/6/13 19:21 od shark734]

Odesláno
Ahoj,

Děkuji :)

Přes víkend se i přes to, že to není uplně nutné, na zakonzervování kůže a na trochu renovaci laku, auto jezdilo často do myčky, jsou na něm pár mikroškrábanců, ale ty se vyleští.

V pondělí by mi měl dorazit modul co připojím místo changeru a bude umět USB, SD, AUX, MP3 a samozřejmě se bude moct ovládat na volantu a na displayi zobrazí ID3 tagy.

O vylepšení audio soustavy přemýšlím, výšky a středy není problém, ale subwoofer není kam umístit - v kufru bude moc utlumen. Jsem příznivcem kvalitního audia, nikoliv hlasitého. ;)

Ten modul, mohol by si napisat konkretnejsie o co sa jedna? Lebo ja mam teraz napojeny len stereojack. Cez ipod to islo fajn no telefon to nejak nezvlada. Dik

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...