Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako paliť ? 3008 má denne svetla priamo vo svetle !

Je tam zvlaásť ziarovka ktora sa ti rozsvieti po nastartovani a ked nie tak si to chod dat aktivovat do Peugeotu :)

Odesláno

Přesně tak, denní světla nejsou hlavní světla,tedy ani xenony, ale svítí zvlášť jen ta malá žárovka, nic víc na autě (tedy ani nic vzadu, ani palubka,..)

Odesláno

Odišla mi jedna žiarovka pre denné svietenie HP 24.Vraj stojí okolo 1200 Kč.A pri výmene musí ísť dole aj nárazník.Má niekto skúsenosti s výmenou v servise,alebo ako kutil ?

Odesláno

Tak dnes som sa pokusil ju vybrať a podarilo sa mi to.Nič som nedemontoval.Len zrkadielko,klúč (torx,nie imbus) a nasmerované svetlo.Chvilku strpenia,jeden pád klúča pod motor a následné lovenie.A je to.Už len kupiť novú v Peugeote a absolvovať to samé.Žiarovka je v obímke a tá je na bajonetový uzáver.Má len tesnenie,ktoré mi ju nechcelo vydať.Pokúšal som sa ju vytiahnuť s malými kleštičkami,ale nakoniec vypadla sama-pod motor ( na plastové kryty,to znamená rozobrať čásť krytu,strčiť ruku a šmátrať rukou).

[upravil dne 24/8/13 06:11 od Darida]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Chci se jen podělit o zkušenost výměny denních světel na 3008. Trvá to zhruba 10 minut a opravdu se nemusí nic demontovat, jen hmatem najdete spodek žárovky na spodní straně světlometu, nastrčíte torzní klíč nejlépe s mini ráčnou otočíte do směru kde je to možné a tím povolíte bajonet. Pak už stačí klíčem zahýbat do stran a žárovka pro denní svícení i s koncovou zůstane na klíči. Starou žárovku tahem vytáhnete z patice. Jako náhradu jsem koupil G4 OSRAM (12V/34w/ 4000 hodin) za cenu cca 50 Kč. Mám vyměněné obě a fungují bez problémů.:cool:

• O 1 rok později...
Odesláno

Chtěl jsem taky měnit žárovky v denním svícení za LED, ale problém s chlazením mne odrazuje.

Jen se ale ptám: Při denním svícení ( poloha AUT.) mi svítí i zadní koncová světla. ( 4x 5W ) čož by asi nemělo. Jak se to dá upravit?

3008 r.v. 2009 V nastavení pomocí rádia jsem to nenašel.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Při denním svícení ( poloha AUT.) mi svítí i zadní koncová světla. ( 4x 5W ) což by asi nemělo. Jak se to dá upravit? 3008 r.v. 2009 V nastavení pomocí rádia jsem to nenašel.

Měl jsem to nastavené stejně jako ty, koupil jsem si Lexia Diagnostiku a přenastavil jsem si to pomocí ni sám - takže bud navštívit servis - nebo někoho s diagnostikou nebo si ji taky pořídit

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...