2ReQ Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Zdravím přátele. Tak tentokrát mám prosbu na svítící kontrolku ABS. Po rozjetí se sama rozsvítí a už jen svítí kde mám hledat nějakou vadu? Kde by mohl být problém? [upravil dne 19/5/13 22:46 od 2ReQ] Citovat
Kobra 72 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Řeším podobný problém u benzínu a podle tipů od kluků tady je to nejspíš povolená kostra. Prohlídni to, očisti, dotáhni a mělo by to být OK... Já se k tomu ještě nedostal... Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 A packa smerovky so svetlami by to nemohla byt ? Citovat
2ReQ Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Tak problém s elektrikou vyřešen: páčka byla vadná - vyměněna - šlape to jako hodinky a rádio/hodiny měly špatný konektory - opraveno elektrikářem :-) Jenže teď mě zlobí stále svítící ABS :-( a nevím co s tím :-( poraďte prosím :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.