Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej laboratorní dotaz - Kombík 406 1,9td 66kw rok 97 a je pocitově strašně líná, bez chuti do života. Nějak jsem to neřešil, ale měl jsem dneska možnost se projet v Xantii s totožným motorem a to auto jelo jak urvaný ze řetězu pro ti mému pežotu, což mě dost překvapilo.

Neřešil někdo nějakou podobnou vadu? Na autě nejsou nijaké zásadní zjevné vady, startuje, nekouří, turbo je slyšet že zabírá, ale i přesto mu chybí chuť do života..

Odesláno

no co ti ktomu napsat. xantie byla v sedanu nebo kombik ? jinak koukni na vduchovy filtr v jakem je stavu. dej do nafty naka aditiva. ja cas od casu davam cistic palivove soustavy od SONAXu. a je to hned znat .

dalsi otazkou je v jakych otackach radis na dalsi rychlostni stupen. zkus auto vice tocit do otacek...po zahrati motoru ! na 1.9ce je znad kdo a jak stim jezdil :-D

[upravil dne 7/5/13 13:31 od stajgrpavel]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak pro zajímavost. Kompletně udělané rozvody, kladky, přepady na vstřikách a mechanik mi volal říkal, že to jede daleko lépe. Což měl pravdu, jako by to auto polil živou vodou, po těch rozvodech najednou to ožilo tahalo zběsile, jenže jen na 2dny a dneska zase lenoch, mdlé bez života.

Takže to že to auto nejede byla pravda. Jenže opravdu netuším co by mohlo způsobit, že z čista jasna se to přepte zpátky do modu lenoch. Filtry jsou čerstvé, nafta pořád stejná, furbo nejeví problém, diagnostika nehlásí problém, fakt nevím co s tím. Jezdit to jezdí, ale chtěl bych to opravit do stavu funkčnosti a asi to bude nějaká renoltovina :) ale fakt nevím už co hledat. Nemáte někdo dobrej tip co by tohle mohlo způsobovat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...