Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výfuk

Recommended Posts

Odesláno

zdravim lidi, potřebuji se zeptat... budu kupovat výfuk na svoje auto né novej tak se chci zeptat, jestli na mojí 1.1. 44Kw 1124ccm bude pasovat ze 106 a udává 1000ccm3 což hádam že bude 1.0 obsah

Odesláno

řekni mi cenu... momentálně to schánim co nejlevnějš ale zase né na úkor stavu.... mam ho sehnanej za 800 první díl ok origo bez problémů a středovej a zadek nový rok

Odesláno

tak vyřešeno výfuk i nasazen :-) krom šroubů mezi svodama a prvnim dílem v pohodě :-D dostat se tam celkem sranda .-D jediná věc,co asi budu řešit bude vyříznout kat. a dát tam muj původní tendle hádam že je vysypanej, když v něm za jízdy v určitých otáčkách dost cinká :-D

Odesláno

zrovna dneska sem nahodil na auto trubku z 1,1ky mám 1,4ku a je to pohoda. jen teď nemám kat lambdu ani středový díl a přijde mi že to má zvuk jak kdyby to bylo někde děravý

Odesláno

nevim, :-D přítelkyně táta má motor 1.0 a má tam silnější výfuk jak já :-D když sem převážel ten muj musel sem mít pootevřenej kufr :-D a při určitých otáčkách to vypadalo že zamnou jede traktor teĎ mam nahozíno, je to tichý ale drnčí tam ten katík.... ale za 800,- bych řek, že to je krása když zadní tlumič je tam vlastně úplně novej od bosalu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...