Mirda 308 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Zdravím pánové Chtěl bych pořešit takovou drobnost která mě sice netrápí ale je to divný. Jde mi o probliknutí směrovek-blinkrů Když auto zamknu nebo odemknu tak mi probliknou směrovky to je v pořádku. Ale když zastavim vypnu motor a otevřu dveře v ten okamžik se mi otevře centrál-mám zaplé zamykání a,, někdy probliknou směrovky někdy ne\". Z auta vystupuji stejným spůsobem a pokaždé to udělá něco jiného. Myslel jsem jestli to upozornuje na nějaké zapomenuté třeba světla,ručni brzdu,neutral,pasy atd. ale na nic jsem nepřišel. V servisu nevěděl o čem mluvím a diagnostika nic. Alarm nemám. Máte s tím nějaké skušenosti? Jak to funguje u vás? Citovat
Mojo2 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 u me to se to roblika pokazde, kdyz mam vypnutej motor a pri otevirani dveri se odemkne central. Asi to ma byt varovani pro ostatni ridice nebo co tim bylo mineno. Nevim o tom, ze by mi to pri vypnutem motoru a otervreni dveri s odemknutim nezablikalo Citovat
Ajap Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Mně taky probliknou směrovky vždycky i při odemčení auta zevnitř. Citovat
pipistrel Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Ja som vypozoroval ze to blika ked taham klucku pomaly. Ked rychlejsie zatiahnem tak neblikne. Citovat
Mirda 308 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Ja som vypozoroval ze to blika ked taham klucku pomaly. Ked rychlejsie zatiahnem tak neblikne. Tak tohle mne nenapadlo,něco na tom je hned to skusím. Citovat
Mirda 308 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Tak jsem to probnul dvakrát po cestě do práce a zatim to tak funguje. Zamykáni mám zapnuté. Jestli to tak opravdu je tak ale nevim co je tam za pomalý čidlo který reaguje na dva spůsoby otevřeni dveři. Ještě to budu sledovat a skoušet pak dám vědět:papa Citovat
Mirda 308 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Tak do dneška otvírám dvaře pomalu a pokaždý to bliklo. Když otevřete dveře rychleji tak vam to bliká nebo ne? Citovat
normen Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Tak jsem to zkoušel, ale nejsem z toho moc chytrý. Jednou to zabliká, pak zas ne. Nezávisle na tom, jestli otvírám pomalu nebo rychle. Někdy to zabliká při zhaslém motoru, někdy při běžícím Citovat
Mishanthrope Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Taky to pořád zkouším a výsledek zatím nejistý . Citovat
normen Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Řekl bych že si to bliká podle nálady :D Citovat
Mirda 308 Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 Tak po týdnu zkoušeni kdy jsem otviral auto pomalu za kličku tak mi to vždy zablikalo. Začinám si myslet že je jak rozmazlená ženská která při jemném zacházeni mi zabliká na cestu. Citovat
Mishanthrope Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Dnes odzkoušeno min. 10×. Bliká, jak ho napadne. Při pomalém jak kdy, při rychlém taky. mirda: Jestli máš pocit, že to bliká, jen když otevíráš pomalu, zkus to zas jednou rychle. Jediné vysvětlení je, že pomalé otevírání je čas od času rychlejší, než to rychlé :D:D. Citovat
xpetrix Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 U mna to iste,ale nikdy som to neriesil. Citovat
Mojo2 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 nevim, ale nevsml jsem si, ze by to neblikalo. Je pravda, ze jsem to taky 100% nesledoval Citovat
Ajap Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Co já vím, tak mně auto bliká vždy, když je zamčeno a vezmu za kličku. Zkoušel jsem otevírat pomalu a blikalo to taky. Citovat
Mirda 308 Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 Tak už jsem zase zaznamenal že si to dělá co chce. Jelikoš tu nikdo neřeši že je to kvůli nějakému problému ,coš je dobře ,tak to neřešim at si lvíče bliká když se mu to líbí. [upravil dne 18/5/13 11:44 od mirda27301] Citovat
Mishanthrope Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Můžeš s tím hrát ruskou ruletu :D:D. Citovat
Mirda 308 Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Jo to bych mohl možná by začal konečně pořádně blikat.:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.