Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové

Chtěl bych pořešit takovou drobnost která mě sice netrápí ale je to divný.

Jde mi o probliknutí směrovek-blinkrů

Když auto zamknu nebo odemknu tak mi probliknou směrovky to je v pořádku.

Ale když zastavim vypnu motor a otevřu dveře v ten okamžik se mi otevře centrál-mám zaplé zamykání a,, někdy probliknou směrovky někdy ne\".

Z auta vystupuji stejným spůsobem a pokaždé to udělá něco jiného. Myslel jsem jestli to upozornuje na nějaké zapomenuté třeba světla,ručni brzdu,neutral,pasy atd. ale na nic jsem nepřišel. V servisu nevěděl o čem mluvím a diagnostika nic.

Alarm nemám.

Máte s tím nějaké skušenosti?

Jak to funguje u vás?:myslim

Odesláno

u me to se to roblika pokazde, kdyz mam vypnutej motor a pri otevirani dveri se odemkne central. Asi to ma byt varovani pro ostatni ridice nebo co tim bylo mineno. Nevim o tom, ze by mi to pri vypnutem motoru a otervreni dveri s odemknutim nezablikalo

Odesláno

Tak jsem to probnul dvakrát po cestě do práce a zatim to tak funguje.:mrk

Zamykáni mám zapnuté.

Jestli to tak opravdu je tak ale nevim co je tam za pomalý čidlo který reaguje na dva spůsoby otevřeni dveři.

Ještě to budu sledovat a skoušet pak dám vědět:papa

Odesláno

Tak jsem to zkoušel, ale nejsem z toho moc chytrý. Jednou to zabliká, pak zas ne. Nezávisle na tom, jestli otvírám pomalu nebo rychle. Někdy to zabliká při zhaslém motoru, někdy při běžícím

Odesláno

Tak po týdnu zkoušeni kdy jsem otviral auto pomalu za kličku tak mi to vždy zablikalo. Začinám si myslet že je jak rozmazlená ženská která při jemném zacházeni mi zabliká na cestu.:D

Odesláno

Dnes odzkoušeno min. 10×. Bliká, jak ho napadne. Při pomalém jak kdy, při rychlém taky.

mirda: Jestli máš pocit, že to bliká, jen když otevíráš pomalu, zkus to zas jednou rychle.

Jediné vysvětlení je, že pomalé otevírání je čas od času rychlejší, než to rychlé :D:D:D.

Odesláno

Tak už jsem zase zaznamenal že si to dělá co chce. Jelikoš tu nikdo neřeši že je to kvůli nějakému problému ,coš je dobře ,tak to neřešim at si lvíče bliká když se mu to líbí.:D

[upravil dne 18/5/13 11:44 od mirda27301]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...