Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Skuci: Volám mladé. Kolik, že chceš za lupeny?

John: Hele, klidně ho naber, já beru minimálně moje dvě holky a možná i bráchu, ale to ještě nevím... Jak se domluvím s mojou, tak dám vědět, ale předem avizuju, že s princeznou tam nemůžeme být půl dne. max tak tři hoďky, ale uvidíme, jaká bude náladička. Určitě bysme se někde potkali a můžem udělat minikolonu:D

Odesláno

Chlapci, tak pokud se nic nepředvídatelnýho nestane, nebo nebude nějak hnusně jako dneska, tak se ukážeme. Jdete tam hned ráno, nebo později. Abysme se domluvili kde a jak bysme se potkali;)

Odesláno

hele mě je to jedno... já jedu kolem 7 z Kolína, v 8 nabírám Lukáše v Havlbrodě a pak směr Brno, kde předpokládám příjezd kolem cca 9... vím že John s lukarem jedou spolu a ty nevim kdy přijedou, ale sme domluvený, že si zavoláme a na místě předáme lístky...

jinak co se týká počasí, tak v noci pršet, ráno pršet, během dopoledne ustávání pršení a pak oblačno... ideál :) lepší jak loni, kdy pražilo sluníčko a po dvou hodinách totál vyčerpaný a spálený :D

Odesláno

Ještě mě napadá, kdyby sme tam třeba dojeli později nežVy, tak by nebyl problém zatydlifounovat, abys došel někam ke vchodu s lístkama, ne? Uvidím, jak budou chcet jet John, a hlavně jakej bude ten počas, my musíme vzít malou a když nebude hezky, tak ji nechcem moc tahat ven, bo nám teď připadá, že trošken pokašlává a přece jen je to ještě prcek;)

Odesláno

odee: pokud podle ty mapy koukám dobře tak to je ta pumpa na rohu před nájezdem na D1 BENZINA?nebo jiný misto? Klidně bych dal sraz tam kolem 9:30h cca?

Odesláno

Označil sem na mapě Futurum, je to dobrej bod, ale pak mě napadlo, že kdyby sme dali sraz někde na benzince po cestě, tak se tam budeme asi snadněji hledat:-)

Odesláno
no vzhledem k tomu, že se válim v posteli a odpočívám, tak sem na různých webech online, včetně zde :)

Skuci,mohu vědět po čem odpočíváš:D:D:D

Odesláno
no vzhledem k tomu, že se válim v posteli a odpočívám, tak sem na různých webech online, včetně zde :)

Skuci,mohu vědět po čem odpočíváš:D:D:D

je víkend :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...