Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nenasiel by sa niekto kto by mi vymlatil FAP filter? Straki slubil jeho vypnutie, ale bohuzial nemam garaz ani priestory kde by sa nieco podobne dalo spachat.

Navysa my ajtaci dvakrat zrucny nie sme, tak sa bojim aby som to vobec poskladal naspat :))

Na cene sa dohodneme Najlepsie niekto v okoli Brna alebo po ceste do Skalice (SR).

Vopred vdaka.

[Edited on 29/4/13 20:57 by benny264]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Zkusil bych nějakej servis, kde k tomu budou mít hezkej přístup ze spodu.. S nářadim a přístupem tipuju práci na 2hodinky.. Tak se určitě oplatí dát servisu 6stovek než někomu tisíc korun že se s tim páčil pod autem pul dne..

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

My když jse se o to pokoušeli tak se nám za boha nemohlo podařit povolit ty dvě trubičky co vedou do FAPu. Ani plamenem.... Můj případ ale byl ten, že jsem nevěděl na 100% jestli je vykuchanej, tak jsem nakonec pouze sundal přírubu co jde od FAPu k zadnímu dílu, strčili pajcr a bylo jasno. FAP byl vykuchanej.

Odesláno

staci najst nejakeho sikovneho garaz-majstra... zvladne to kazdy priemerny mechanik... ale radsej daj na radu od niekoho z klubu, ktory poznaju nejakeho... isto ich tu bude viac... :)

Odesláno

Pri 1.6 je to praca na 2 hodky aj s vytlcenim (to je asi najtazsia cast :D).

normal povolit vsetko zhora co je vidiet aby sa dal pohnut ten kryci plech, potom dvihnut auto, uvolnit sponu ktora je schovana pod plechom a sponu na vyfuku a potom u len vybrat filter von.

vybuchat a vratit naspat, tod vsio. :)

Odesláno

včera som tu mal akurát chlapa čo vymlátil najprv katalyzátor a potom fap :papa citujem,,odstavil mi to chlap v DT prišiel som domov tak sa reku do toho pustím. vybral som to vymlátil som najskôr tú prednú časť tú menšiu. potom som skúšal a stále to išlo na prd., tak som vymlátil aj tú väčšiu a potom to išlo už dobre \"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...