Kristián Hynek Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se jde nějakým způsobem zbavit mírného řachtání 5tých dveří. Myslím, že to dělá otevírací okno. Vyměnit gumu, či něco podobného? +se chci zeptat, jestli někdo nezná nějakou dobrou stránku, kde bych mohl sehnat tu lištu do kufru, jak odděluje zavazadlový prostor od auta. Nevím jak to přesně nazvat tu poličku díky Peugeot 407 SW, 1.6Hdi, r.v. 2006 Citovat
chuck11 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Tak tak dětská nemoc 407SW,přitáhnout zámek kufru a je po řachtání Citovat
007Blackfranky Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 mne pomohlo ze som tam dal izolepu na ten zamok...... ked si otvoris to piate okno tak mas tam na nom take U co sa zacvakava do zamku a spodok toho \"U\" som trosku oblepil a uz to tak mam rok a je po probleme... aprop vcera som konecne opravil otvaranie toho piateho okna.. islo mi to len sklucom. teraz ide aj normalne Citovat
frenky Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Aj ja som mal ten isty problém jako 007BlackFranky oblepil som izolackou to U na tom zámku,zatial spokojnost:) Citovat
Chuck14 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Přesně tak čtyři otáčky izolačky a je klid: Citovat
jojo2426 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 mne pomohlo ze som tam dal izolepu na ten zamok...... ked si otvoris to piate okno tak mas tam na nom take U co sa zacvakava do zamku a spodok toho \"U\" som trosku oblepil a uz to tak mam rok a je po probleme... aprop vcera som konecne opravil otvaranie toho piateho okna.. islo mi to len sklucom. teraz ide aj normalne A ako si to opravil? Mám ten istý problém s otváraním. Pozeral som, či nemám prerušený ten vodič (alebo ako to nazvať) na skle, ale vyzera v poriadku. Tak si neviem rady. [upravil dne 2/5/13 16:22 od jojo2426] [upravil dne 2/5/13 19:09 od jojo2426] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.