Judes Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Dúfam že aj ti prídeš, aby mi mal kto načapovať kofolu . Citovat
Marcel00 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 zial to neviem... neni to iste. a neboj, tam buede tolko vycapnikov, ze nebudes vediet od koho pohar prevziat. Citovat
Judes Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Vlani sme si čapovali každý sám ale keď si sa už ponúkol robiť výčapníka bola by to posta \"výčap u ovečky\" . Citovat
Judes Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Záleží na tebe, ja si beriem dovolenku . Citovat
Judes Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Pastorek, ako je to s poplatkom za auto? Platí sa len keď sa jedná o alternatívne ubytovanie alebo aj pri ubytovaní v chatke? Asi by auto malo byť v iných polatkoch . Citovat
Marcel00 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 ja si dovolenku brat nemusim, ja som v tejto zalezitosti v pohode... Citovat
Judes Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Však práve preto, kto je sám sebe pánom . Citovat
winco Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Bude tam aj niekto s malými deckami ? Váham, či mám zobrať aj tie moje malých deti tam bude viac ako dospelých Citovat
pastorek Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 Pastorek, ako je to s poplatkom za auto? Platí sa len keď sa jedná o alternatívne ubytovanie alebo aj pri ubytovaní v chatke? Asi by auto malo byť v iných polatkoch . Pri ubytovaní v chatke sa za auto neplatí. Iné poplatky sú tie ktoré sa neplatia klubu ani lodenici, je to miestna daň ktorú vyberá mesto. Citovat
kaper Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Ďakujem za objasnenie. ty sa spoj aj s kevinlacom aj ten chcel prísť len že nemá ako a že by si ho zobral že vraj ste spolu o tom už hovorili:super Citovat
Juve Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Bude snámi Kubík- 7 let. Super, ja tiež beriem chalanov-dvojičky 7.r...mohli by si potom všetci spolu napísať slovenský diktátik:D Dúfam, že ešte niekto príde s manželkou so záujmom o kvietky ako moja...a tým pádom je o rodinu je postarané. .„Tak kdepak je ten prďola, co tady čepuje to pivo“ Citovat
kaper Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Bude snámi Kubík- 7 let. Super, ja tiež beriem chalanov-dvojičky 7.r...mohli by si potom všetci spolu napísať slovenský diktátik:D Dúfam, že ešte niekto príde s manželkou so záujmom o kvietky ako moja...a tým pádom je o rodinu je postarané. .„Tak kdepak je ten prďola, co tady čepuje to pivo“ neboj ide aj babská každoročná osádka takže kvákat bude s kým. A ak nie tak aj pre nu je pripravený program každý bude zapojený do kolektívu :papa:papa Citovat
pastorek Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 Detí tam bude viacej, oni sa zoznámia rýchlejšie ako my dospelý. Horšie to bude s pani manželkou, neviem kto sa zaujíma o kvietky, no nudiť sa nebude môže pomáhať v kuchyni čistiť cibuľu, zemiaky a popri tom si môže s mojou pokecať o kvetinkách. .... to by sme mali vyriešené Výčapník - Marcel00 robí fóry ako poctivá (je abstinent a nechce pozerať na ožralé xichty) no pri najhoršom si každý bude čapovať sám. Citovat
Cinicman Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Bude tam aj niekto s malými deckami ? Váham, či mám zobrať aj tie moje Jasné, že ber decká... Citovat
Juve Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Výčapník je veľmi zodpovedná funkcia ,ktorá si vyžaduje plné sústredenie ,pohotovosť a prehľad. Výčapník musí byť empatický,tolerantný a spoľahlivý... Myslím že Marcel00 spĺňa všetky tieto požiadavky preto mu dávam svoj hlas. 29041 Juve ,riadny člen od 12/2011 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.