Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5. ročník víkendového Slovenského zrazu - lodenica Piešťany 2013

Recommended Posts

Odesláno

Pastorek, ako je to s poplatkom za auto? Platí sa len keď sa jedná o alternatívne ubytovanie alebo aj pri ubytovaní v chatke?

Asi by auto malo byť v iných polatkoch ;).

Odesláno
Pastorek, ako je to s poplatkom za auto? Platí sa len keď sa jedná o alternatívne ubytovanie alebo aj pri ubytovaní v chatke?

Asi by auto malo byť v iných polatkoch ;).

Pri ubytovaní v chatke sa za auto neplatí.

Iné poplatky sú tie ktoré sa neplatia klubu ani lodenici, je to miestna daň ktorú vyberá mesto.

Odesláno
Ďakujem za objasnenie.

ty sa spoj aj s kevinlacom aj ten chcel prísť len že nemá ako a že by si ho zobral že vraj ste spolu o tom už hovorili:super

Odesláno
Bude snámi Kubík- 7 let.

Super, ja tiež beriem chalanov-dvojičky 7.r...mohli by si potom všetci spolu napísať slovenský diktátik:D

Dúfam, že ešte niekto príde s manželkou so záujmom o kvietky ako moja...a tým pádom je o rodinu je postarané.:roker

.„Tak kdepak je ten prďola, co tady čepuje to pivo“:myslim

Odesláno
Bude snámi Kubík- 7 let.

Super, ja tiež beriem chalanov-dvojičky 7.r...mohli by si potom všetci spolu napísať slovenský diktátik:D

Dúfam, že ešte niekto príde s manželkou so záujmom o kvietky ako moja...a tým pádom je o rodinu je postarané.:roker

.„Tak kdepak je ten prďola, co tady čepuje to pivo“:myslim

neboj ide aj babská každoročná osádka takže kvákat bude s kým. A ak nie tak aj pre nu je pripravený program každý bude zapojený do kolektívu :papa:papa:papa

Odesláno

Detí tam bude viacej, oni sa zoznámia rýchlejšie ako my dospelý. Horšie to bude s pani manželkou, neviem kto sa zaujíma o kvietky, no nudiť sa nebude môže pomáhať v kuchyni čistiť cibuľu, zemiaky a popri tom si môže s mojou pokecať o kvetinkách.

:D

.... to by sme mali vyriešené

Výčapník - Marcel00 robí fóry ako poctivá (je abstinent a nechce pozerať na ožralé xichty) no pri najhoršom si každý bude čapovať sám.

Odesláno

Výčapník je veľmi zodpovedná funkcia ,ktorá si vyžaduje plné sústredenie ,pohotovosť a prehľad.

Výčapník musí byť empatický,tolerantný a spoľahlivý...

Myslím že Marcel00 spĺňa všetky tieto požiadavky preto mu dávam svoj hlas.:papa

29041 Juve ,riadny člen od 12/2011

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...