pipistrel Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 uz aj ty si 4%ny? ale no pupu nehraj formu Citovat
gedu Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
robozv Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 ... uvidíme ako to dopadne:papa Z piatka na sobotu veeeelmi zle... teda ked Robo donesie zas rožovicu... Cinic cmuk to si pis kamo ze donesiem Citovat
Qcko Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Po minulorocnych trampotach sa tento rok zucastnime, uz sa nemozeme dockat, kalkulaciu zasielam hned ako sa mi bude chciet vyplnat tabulku Pre tych co este neboli, Piestany odporucam, uplna pohodicka a vypadnutie od bezneho zivota na chvilu, k nezaplaceni Citovat
Marcel00 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 nie, niesom, ale uvidim ako moznosti daju... Citovat
pastorek Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 Tabuľka s kalkuláciou je doložená v závere prvého príspevku. Adresa pr zaslanie i pokyny k vyplneniu sú v nej. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 ubytovanie v chatke za osobu a pobyt sa chápe dva dni:myslim asi ano ked dole píše celom za dva dni:myslim potvrdí mi niekto Citovat
pastorek Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 Ceny v kalkulácii sú na celý víkend, pochopil si to správne. Pri cene 5€ za osobu a noc je to 10€ za osobu a víkend. Do tabuľky stačí dopísať počet osob. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 a v druhej tabuľke písať mená,adresu,telefón..... a čo ak nemám OP:myslim len pas a trvalý pobyt zatiaľ neodosielam len vyplňujem až zlomím manželku:D EDIT: a bude veľký průser ak 2,5 ročný prcek ešte nemá telefon? ešte mám čas to napraviť [upravil dne 23/4/13 23:03 od Gabriel 307] Citovat
Marcel00 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 cchod sa napapkat... si uz urcite vyhladol... ja som si dal predchvilou ovkou jablckovu predsnidavku... Citovat
pastorek Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 a v druhej tabuľke písať mená,adresu,telefón..... a čo ak nemám OP:myslim len pas a trvalý pobyt zatiaľ neodosielam len vyplňujem až zlomím manželku:D EDIT: a bude veľký průser ak 2,5 ročný prcek ešte nemá telefon? ešte mám čas to napraviť [upravil dne 23/4/13 23:03 od Gabriel 307] Predpokladám že tento tvoj príspevok je myslený ako žart. Mená, adresy, OP či pas potrebuje prevádzkovateľ ubytovania, my mu to iba zjednodušujeme zozbieraním údajov. Číslo telefónu je iba za účelom nutnej komunikácie organizátorov a prevádkovateľa ubytovania. [upravil dne 24/4/13 00:52 od pastorek] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Ako žart som myslel len ten edit,že syn nemá telefon. Tak miesto čísla OP mám zadať číslo pasu? [upravil dne 24/4/13 06:18 od Gabriel 307] Citovat
kaper Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Přijedeme celá rodina. Super takto má vyzerat prihlasovanie sa na zraz.:super Slovo chlapa doma povie ideme a už má aj veci isto zbalené Určite za toto dostaneš na zraze pochvalu pred zapalením kotlom :D Citovat
Cinicman Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 ...a teraz budeš až do 6.6.2013 variť, prať, žehliť a vynášať smeti... :P Citovat
obaf Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Andrew: Zober mrkvu, ta je dobra na oci, sobvotu rano budes mat mlhu pred ocami a v hlave rozovku (robovku). gabriel: rozovka sa neda natrenovat, kto raz okostoval potvrdi, ale sak dame ti sancu:D ozzy: Uz sa tesim ako si pozriem ten celovecerny film co natocis(natacaj hlavne piatok vecer, je dost mozne ze niektori budu mat vypadky pamati) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.