Guest ZILA Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 je to poučné :D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Jóó chlape - tak tos mi udělal radost - tahle animace mi přišla den před tim, než jsem dělal závěrečky v autoškole - to je bomba. A já jí tak dlouho hledal někde na netu... Dík!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilaS Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Původně zaslal: ZILA je to poučné :D:D:D:D:D Můžete mi někdo vysvětlit, jak se to dá stáhnout do počítače, abych to mohl kdykoliv přehrát i bez připojení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Klikni na následující odkaz pravým tlačítkem myši a vyber \"Uložit cíl jako...\" Pak už jev vyber, kam to chceš v Tvém počítači uložit. Odkaz: http://www.funny-base.com/games/howtodrive.swf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Vemu si to k srdci. Skoro mi to připomínalo mě (to červené autí):D:D:D:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilaS Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Původně zaslal: destiny Klikni na následující odkaz pravým tlačítkem myši a vyber \"Uložit cíl jako...\" Pak už jev vyber, kam to chceš v Tvém počítači uložit. Odkaz: http://www.funny-base.com/games/howtodrive.swf Nojo, to jsem udělal, stažené to bylo v mžiku, ale když na to pak kliknu, tak mi to napíše, že příponu *.swf nezná; tak co s tím? Když to pustím z odkazu od Žíly, tak to funguje, ale stažené né. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 No, ještě k příponě swf musíš asociovat Explorer. To znamená, že když na to klikneš pravým tlačítkem myši, tak zvol položku \"Otevřít v programu...\", nabídne Ti to tabulku softwaru, který máš instalovaný v počítači a zvolíš Internet Explorer. Dole je ještě políčko \"K otevření souborů tohoto typu vždy použít zvolený program\", které můžeš zaškrtnout a příště už by to mělo fungovat samo jen na dvojí poklikání na soubor s příponou .SWF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts