Háček Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Zdravím, můj děda má poslední dobou problém na delších jízdách, auto mu po cca 50Km rozsvítí kontrolka STOP. tak děda sešlapne sopojku vypne zapalování, hned zapne a motor běží normálně, při napojení na diagnostiku mi připadalo že je čidlo teploty nasávaného vzduchu, hodnoty co nám vypsala diagnostika 3krát za ssebou mě zarazily, teplota chladiva 70°C což je v pořádku, ale teplota nasávaného vzduchu -40°C to už je hodně velká ptákovina, .. takže se chci zeptat jestli to tu už někdo u 307 2.0 HDI řešil .. a jak to vyřešil Citovat
Přema Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Vyčisti ho sprejem na brzdy a strč zpátky.... ničím na něho nešahej...jen prostříkat Citovat
Háček Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 Tak přemo díky, děda prostřík čidlo a říkal že se mu to nerozsvítilo ted poslední dobou, a že motor jde jinak už na volnoběh prej nejde tak tvrdě .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.