Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jen torx klíče a křížový šroubovák, musíš vyndat vložku a z venku kliku 5. minut práce pokud to máš nacvičený.

vdaka bart, tu kliku z vonku ako rozoberiem? mam chromovane klucky, neposkodim to nejako?

Odesláno

postup sundáš tapec to asi umíš, když si měřil dráty a dostal se až k zámku, sundáš vodítko stahování oken stačí povolit a vyháknout, povolíš zámek 2x torx z boku dveří otrochu výš je kulátá nálepka a pod ní taky torx já ho měl trochu zaoxidovaný chce to prostříknout uvolnovačem a abych to povolil musel jsem dost zabrat potom už zvenčí vytáhneš tu vložku na klíč ven k sobě. Když je vložka venku uchopíš kliku, není tam nijak přidělaná a je jen zaháklá to znamená že sní pohneš do prva směrem k středovému sloupku vyhákneš pravou stranu kliky a pak ji ještě víc vykloníš jakoby kolmo ke dveřím a vytáhneš ven a pod ní uvidíš poslední torx stačí povolit a už jde posunout zbytkem kliky co je zevnitř auta abys mohl odháknout lanko od kliky a vyměnit zámek. Lanka jsou součástí zámku. Vypadá to složitě ale jeto fakt 5 minut.

Odesláno
postup sundáš tapec to asi umíš, když si měřil dráty a dostal se až k zámku, sundáš vodítko stahování oken stačí povolit a vyháknout, povolíš zámek 2x torx z boku dveří otrochu výš je kulátá nálepka a pod ní taky torx já ho měl trochu zaoxidovaný chce to prostříknout uvolnovačem a abych to povolil musel jsem dost zabrat potom už zvenčí vytáhneš tu vložku na klíč ven k sobě. Když je vložka venku uchopíš kliku, není tam nijak přidělaná a je jen zaháklá to znamená že sní pohneš do prva směrem k středovému sloupku vyhákneš pravou stranu kliky a pak ji ještě víc vykloníš jakoby kolmo ke dveřím a vytáhneš ven a pod ní uvidíš poslední torx stačí povolit a už jde posunout zbytkem kliky co je zevnitř auta abys mohl odháknout lanko od kliky a vyměnit zámek. Lanka jsou součástí zámku. Vypadá to složitě ale jeto fakt 5 minut.

diiik za navod, pekny den.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...