pietroKK Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 zdravim vas chalani, kto mi moze preverit ci mozem pouzit zamok vodicovych dveri z VF36ERHLH21241053 na moje auto VF36ERHRH21302776?? vdaka Citovat
pietroKK Odesláno 15. duben 2013 Autor Odesláno 15. duben 2013 vdaaaaka, budem to vediet sam prehodit ci treba nejake specialne vybavenie?? dik Citovat
bart.lbc Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 jen torx klíče a křížový šroubovák, musíš vyndat vložku a z venku kliku 5. minut práce pokud to máš nacvičený. Citovat
pietroKK Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 jen torx klíče a křížový šroubovák, musíš vyndat vložku a z venku kliku 5. minut práce pokud to máš nacvičený. vdaka bart, tu kliku z vonku ako rozoberiem? mam chromovane klucky, neposkodim to nejako? Citovat
bart.lbc Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 postup sundáš tapec to asi umíš, když si měřil dráty a dostal se až k zámku, sundáš vodítko stahování oken stačí povolit a vyháknout, povolíš zámek 2x torx z boku dveří otrochu výš je kulátá nálepka a pod ní taky torx já ho měl trochu zaoxidovaný chce to prostříknout uvolnovačem a abych to povolil musel jsem dost zabrat potom už zvenčí vytáhneš tu vložku na klíč ven k sobě. Když je vložka venku uchopíš kliku, není tam nijak přidělaná a je jen zaháklá to znamená že sní pohneš do prva směrem k středovému sloupku vyhákneš pravou stranu kliky a pak ji ještě víc vykloníš jakoby kolmo ke dveřím a vytáhneš ven a pod ní uvidíš poslední torx stačí povolit a už jde posunout zbytkem kliky co je zevnitř auta abys mohl odháknout lanko od kliky a vyměnit zámek. Lanka jsou součástí zámku. Vypadá to složitě ale jeto fakt 5 minut. Citovat
pietroKK Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 postup sundáš tapec to asi umíš, když si měřil dráty a dostal se až k zámku, sundáš vodítko stahování oken stačí povolit a vyháknout, povolíš zámek 2x torx z boku dveří otrochu výš je kulátá nálepka a pod ní taky torx já ho měl trochu zaoxidovaný chce to prostříknout uvolnovačem a abych to povolil musel jsem dost zabrat potom už zvenčí vytáhneš tu vložku na klíč ven k sobě. Když je vložka venku uchopíš kliku, není tam nijak přidělaná a je jen zaháklá to znamená že sní pohneš do prva směrem k středovému sloupku vyhákneš pravou stranu kliky a pak ji ještě víc vykloníš jakoby kolmo ke dveřím a vytáhneš ven a pod ní uvidíš poslední torx stačí povolit a už jde posunout zbytkem kliky co je zevnitř auta abys mohl odháknout lanko od kliky a vyměnit zámek. Lanka jsou součástí zámku. Vypadá to složitě ale jeto fakt 5 minut. diiik za navod, pekny den. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.