Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

pri asi 165tis km som na mojej zabe 2.0hdi 79kw dal urobit fap-off, pretoze mi zacalo vyhadzovat hlasku o doplneni aditiva a filter bol tiez este povodny... Cele to prebehlo tak, ze vytiahli, vykuchali a naspat navarili prazdny filter (ktory bol vraj tak zaneseny, ze sa cudovali, ze auto este islo) a do RJ vraj nahrali SW z auta, ktore FAP nema. Hlasky o doplneni aditiva zmizli, auto ani moc nezacalo dymit, akurat ze netahalo. Ako by mu zdochla polovica koni a do 3000 otacok islo ako hladky diesel, az potom sa zoplo turbo. Ked som s tym prisiel naspat, tak mi bolo povedane, ze mam auto poprehanat vo vysokych otackach a bude dobre. :blablabla No, nebolo.

Tak som sa vcera nasssss..rdil, len tak pre tu srandu som odpojil vahu vzduchu a auto zacalo jazdit este lepsie ako pred zasahom do FAP a RJ. :)

Tak som z toho trocha zmateny, lebo vahy vzduchu sa nikto nedotkol a skor som si myslel, ze ten SW, ktory mi dali do RJ je nejako divne nastaveny... Nemate niekto podobnu skusenost? A hlavne, co s odpojenou vaho vzduchu? Lebo to ze to jazdi je jedna vec, ale zrejme na nieco v aute sluzi takze na odpojenej dlho jazdit nechcem...

Odesláno

Kolega mal toto isté na 407 2,0 hdi 100kw. Po nahratí softvéru na čip a odstránenie fapu mu auto neťahalo a po odpojení váhy šlo tak ako má. Po prehratí nového softu ide tak ako má.

Odesláno

stalo se nám to samé jak říkáš a taky po odpojení váhy šlapala krásně , tak jsme tam hodily novej program do Řj a ted šlape taky krasně , to same jak řikal marko306

myslím že to bude jen v tom špatně nahraném programu, zkus si ho nechat nahrát od někoho kdo tomu rozumí, ne od nějakého vesnického kutila :D

Odesláno

robili mi to v neznackovom servise tu v BA.

ok dakujem za info, ktore potvrdilo moje podozrenie o nespravne nastavenom SW v RJ. skusim si najst firmu, co sa oficialne venuje ladeniu RJ, nech to upravia radsej oni.

este raz diiiiky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...