ivo78 Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 Ahojte, pri asi 165tis km som na mojej zabe 2.0hdi 79kw dal urobit fap-off, pretoze mi zacalo vyhadzovat hlasku o doplneni aditiva a filter bol tiez este povodny... Cele to prebehlo tak, ze vytiahli, vykuchali a naspat navarili prazdny filter (ktory bol vraj tak zaneseny, ze sa cudovali, ze auto este islo) a do RJ vraj nahrali SW z auta, ktore FAP nema. Hlasky o doplneni aditiva zmizli, auto ani moc nezacalo dymit, akurat ze netahalo. Ako by mu zdochla polovica koni a do 3000 otacok islo ako hladky diesel, az potom sa zoplo turbo. Ked som s tym prisiel naspat, tak mi bolo povedane, ze mam auto poprehanat vo vysokych otackach a bude dobre. No, nebolo. Tak som sa vcera nasssss..rdil, len tak pre tu srandu som odpojil vahu vzduchu a auto zacalo jazdit este lepsie ako pred zasahom do FAP a RJ. Tak som z toho trocha zmateny, lebo vahy vzduchu sa nikto nedotkol a skor som si myslel, ze ten SW, ktory mi dali do RJ je nejako divne nastaveny... Nemate niekto podobnu skusenost? A hlavne, co s odpojenou vaho vzduchu? Lebo to ze to jazdi je jedna vec, ale zrejme na nieco v aute sluzi takze na odpojenej dlho jazdit nechcem... Citovat
marko306 Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 Kolega mal toto isté na 407 2,0 hdi 100kw. Po nahratí softvéru na čip a odstránenie fapu mu auto neťahalo a po odpojení váhy šlo tak ako má. Po prehratí nového softu ide tak ako má. Citovat
Majky666 Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 stalo se nám to samé jak říkáš a taky po odpojení váhy šlapala krásně , tak jsme tam hodily novej program do Řj a ted šlape taky krasně , to same jak řikal marko306 myslím že to bude jen v tom špatně nahraném programu, zkus si ho nechat nahrát od někoho kdo tomu rozumí, ne od nějakého vesnického kutila Citovat
ivo78 Odesláno 15. duben 2013 Autor Odesláno 15. duben 2013 robili mi to v neznackovom servise tu v BA. ok dakujem za info, ktore potvrdilo moje podozrenie o nespravne nastavenom SW v RJ. skusim si najst firmu, co sa oficialne venuje ladeniu RJ, nech to upravia radsej oni. este raz diiiiky. Citovat
marko306 Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 Dohodni sa s členom Straki007. Chodieva aj na slovensko a v podstate sa tým živí. Od neho to budeš mať stopercentné. Citovat
straki007 Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 tak mi bolo povedane, ze mam auto poprehanat vo vysokych otackach a bude dobre. No, nebolo. Tak toto je zas nejaka novinka po FAPoff....:aut:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.