Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vzhledem k občasné (amatérské) práci v Sodidworksu se o 3d tisk zajímám (konkrétně RepRap). Zatím jsem to nepořídil (a asi ani nepořídím), páč tohle koupit, manželka i děti se budou tak měsíc pást:D . Nicméně se zeptám jen pro zajímavost, na kolik by vyšel tisk třeba té řadičky v příloze výše?jde mi jen o to, jak je finančně náročný si nechat něco vytisknou:papa

[upravil dne 26/4/13 06:06 od milhaus]

Odesláno

Cena se odvíjí od složitosti, jak jinak, že... Ta hlavice řadící páky by na takové 2000 kč minimálně vyšla...

Záleží i na materiálu ;)

[upravil dne 26/4/13 07:14 od lukaro]

Odesláno

Možná i méně.... :) Ale dělali jsme tam jeden čep, takové spíše madlo a vyšlo na 900kč a to tam byl i jeden nápis. Takže kolem 1500kč by to asi bylo...

Odesláno

No ještě přemýšlím nad jiným vzhledem, tohle jsem dělal jako prototyp, kterej by měl jít vytočit a dofrézovat na CNC, ale když bych si udělal složitější tak si myslím, že by se i dalo uvažovat o tisku :) docela zajímavé by bylo si nechat vytisknout zbraň :D třebas.

Kdyby měl někdo zájem a nudil bych se tak by mohl postal třebas skic nebo dodat do toho prototypu jméno :)

Odesláno
Já na certifikát dělal detailní model RC vrtulníku.... Včetně kreslení kabinky v 3D skicách a dělání přes plochy... ;)

...sakra...myslel jsem tenhle certifikát :mad:

Odesláno

tuten certifikát většinou organizujou střední, který mají licence na programy autodesk. Jinak se licence samozřejmě získávají přes placený semináře

Odesláno
Já na certifikát dělal detailní model RC vrtulníku.... Včetně kreslení kabinky v 3D skicách a dělání přes plochy... ;)

...sakra...myslel jsem tenhle certifikát :mad:

Nevím jak SolidWorks, protože ten možná takové certifikáty nenabízí... Certifikát získáš jedině ze školy, kde ten software používají a má škola takovou možnost... ;)

Odesláno
luky je fakt borec¨!! :):mrk

Tož já vím :D ne, díky... Nakreslil jsem vše co se dalo, rozhýbal vše co se dalo... Zbytek je na tobě ;) ale řeknu ti, nauč se používat kreslení v rovinách.......to vazbení je morda.

Odesláno

počkat, ty jsi to fakt dělal?:D ( i když já jsem teď přikývl na jednu převodovku:D)

Každopádně dělat modul kinematiky na cirkulárce je trochu zbytečnej:D

tak sem postněte potom výsledek

[upravil dne 28/4/13 22:17 od Jeny]

Odesláno

Mordoval protože má úplně hlupý Inventor... Nemá polovinu věcí funkčních. Blbě nastavený a pak......dělal jsem to přes TeamViewer takže se to hrozně sekalo a bylo to pomalé. A nebudu vzpomínat ty příšerné vazby jaké měl a kreslení mimo počátek :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...