Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám problém zo spínacou skrinkou za každým keď naštartujem tak sa mi nevráti kľúč do polohy kde by mal byť a štartér mi ide cez zuby ... preto musím kľúč vrátiť ručne ... dá sa to spraviť ?? čo by tam mohol byť za problém ??

Odesláno

ďakujem ... myslel som si že tam bude nejaká pružinka vyskočená ... nemám problém zohnať spínačku a vybrať z nej tú pružinku ... ďakujem za váš čas a rady clubáci :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím chlapi.Peugeot 1.6i /96.Mam ten stejný problém se spinací skřinkou křuple vratné perkoa zasekavala se.Koupil jsem dneska novou spinačku se 6 piny(draty) a dvěma kliči avšak problem nechce startovat, imo signal kontrolka pořad sviti červeně.Da se to nějak vyresetovat nebo odpojit ten imobilizer .Včera jsem celou spinačku vymontoval abych koupil novou a ejhle tady toto,zkusil jsem napojit tu starou a děla to samé nic při poloze kliče 3 zhasne cela palubka,relatka cvakají.Ve starem kliči jsem neměl žadný chip.Asi jsem udělal někde chybu když to ostatním jede.Dík za radu:roll

Odesláno

Musel jsem prohodit dva draty v jedné ze 3 zastrček spinací skřinky ,a pak jsem si vzpoměl i na tu obdelnou destičku co vypada jako přívěšek u kliču,přendaním destičky k novému kliči se to vyřešilo.Takže již startuje jak má .Dík za rady:):papa

• O 10 let později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím. Prosím o pomoc. Mám stejný problém z pružinkou. Objednal jsem novou spínačku  ale nepasovala .Byla o něco kratší. Tak jsem ji musel vrátit.

A opravdu jde vyměnit ta pružinka? Jsem někde četl že je to dost náročné někdo to už rozebíral a celá se mu rozsypala.

Mohl by někdo prosím mi poslat OEM číslo dle VIN té spínačky?

VIN :V37ERHYF32860566

Mail :Vgorcica@seznam.cz

Upraveno uživatelem GoRRe
Odesláno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...