Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mas s esp nebo bez.....packy nedrzi?mel bych jedny za 500 nejakej borec jim usmiknul konektory na airbag tak je rozebrat a dat tam kolicky co drzi polohu z tehlech....nebo novy 4500,nebo starsi kolem 2000-2500.

Odesláno

nemám esp... když dám blinkr doprava, tak se nevrátí do střední polohy, ale hned začne blikat doleva... vím, že starší stojí kolem dvojky... nevim, jestli bych to zvlád dát dohromady dvoje

Odesláno

tak jsem rozdělal comm2000 co mám doma,a jako v příspěvku od Lihouse,jeden kolík u světel v pořádku,druhej ošoupanej jak žid...

vyndám ho a zkusím se zeptat kamaráda co má modelářskou frézku ,zda-li by to uměl vysoustružit....

kdyžtak bych jich pár udělal ,ale je to dost malý....:myslim

Odesláno

nebo má někdo známého co by to dokázal vysoustružit?bojím se tý velikosti....:myslim

nejlepší by to bylo udělat ze železa a bude to věčný....:D:D

bohužel je to moc malý,nemá na to nástroje...

takže sehnat někoho jinýho nemá někdo tip?

[upravil dne 4/4/13 18:23 od Charlie 1]

Guest servisman
Odesláno

šlo by to použít z páček ,které jsou špatné nebo by to šlo i z jiných.Chtělo by to nějaký rozměry či i foto toho čudlíku

Odesláno

já už sem to jednou měnil ze starších ale vydrželo to rok a už zase padala. ten kolíček by měl bejt stejnej u všech muxů, jak 607,307 atd atd

[upravil dne 1/4/13 22:43 od GooFy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...