Crack Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Znám taky jeden,ale takovesj suchej: Had jede na kole,potká ho moucha a povídá:hade jak to že jedeš na kole,když nemáš nohy? a had: A joo... a spadnul Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Tak mě napadá, když tady pišu ty vtipy, hlavně o policistech, nevadí to někomu ? Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Vrací se policista nečekaně v noci ze služby. Vtrhne do ložnice popadne manželčina milence a začne ho mlátit: \"Tak to vy jste mi zaparkoval na mém místě!\" Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Baví se dva policajti: \"Víš, proč nosí Tyroláci bílé podkolenky?\" \"Nevím.\" \"Protože jsou teplý.\" \"Fakt? Tak to musím říct doma ženě!\" Později doma Policajt: \"Ženo, víš proč nosí Tyroláci bílé podkolenky?\" Žena: \"Nevím.\" Policajt: \"Protože jsou buzeranti!\" Citovat
Proky Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 moc dobrý vtipy. Mě ty ftipy o policajtech baví nejvíc tak mi to nevadí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.