Garique Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Zdravim, v poslednom case mam dost problem co sa tyka odomykania, zamykania auta. Prvy problem je, ze sa mi neda otocit klucom v zamku, cize klucom auto neviem otvorit, tak pouzivam dialkove. Problem cislo 2 je, ked je chladno, priklad rano idem na pumpu tak nezavrem auto, dialkove na uzamknutie nefunguje, otvorit auto dialkovym ide vzdy aj ked je -20, ale uzamknut nejde. Priklad ked dorazim do BA tak ide zamknut v pohode. Zamok som skusal vystriekat s WDckom, nepomohlo. Klucom nepotocim ani ked je +10, zamrznutim to nebude. Dalsi problem - packa na otvorenie kapoty. Kapota raz ide otvorit, raz nejde. Mam pocit akoby tam bola nejaka poistka alebo co. Dodam len, ze to je moje prve auto a vseobecne som antitalent co sa aut tyka ... Dakujem za kazdu radu. Citovat
twoolf Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Zkusil bych v první řadě vyměnit baterku v klíčku. Zámek ve dveřích soustavně prostříkávat a zkoušet rozhýbat. Případně můžeš mít kličku po jakékoliv nehodě z jiného auta a to včetně zámku, proto nejde otočit... Citovat
Garique Odesláno 29. březen 2013 Autor Odesláno 29. březen 2013 S tou baterkou mas asi pravdu nakolko este som ju nemenil, skusim, co sa tyka zamku on bol v poriadku. Mozno to zle vyznelo auto nemam kratku dobu, tak rok aj pol a nebol s tym najmensi problem, zbadal som to len asi mesiac dozadu, ked mi prestalo fungovat to zamykanie dialkovym, isiel som zamknut klucom a neslo otocit. Predtym som bez problemov auto zamkol klucom. Citovat
pastorek Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Ak vieš že ten zámok určite chodil tak do neho opakovane, niekoľko dní, striekaj WDčko alebo silikónový olej. Ak nepovolí tak jedine vymontovať vložku a namočiť napríklad do nafty alebo brzdovej kvapaliny. Citovat
Votrelec5 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Nechcem malovať čerta na stenu, ale prezrel si si zamok poriadne ? Je možne že niekto sa tvoje auti pokusil otvoriť páčením zámku plochým sroubovákom. Vtedy to može poškodiť zámok bez toho aby si si to všimol. Držim palce aby si to rozchodil a aby to nebol tento prípad. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.