Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - Nefunguje sklápění pravého zrcátka

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

když jsem 406 kupoval, tak jsem věděl, že pravé zrcátko u spolujezdce nejde sklopit (nemyslím sklo - to jde, ale celé zrcátko nejde přiklopit k autu). Včera jsem to zkusil, jestli se to náhodou nerozhejbalo a hle, obě zrcátka se krásně zaklopila. No jo, jenže dneska jsem nastartoval a vyklopilo se už jen levé zrcátko a pravá zůstalo zaklopené. Co teď s tím? Tady na fóru většinou lidi řešej, že jim nefunguje naklápění skla, ale o naklápění celého zrcátka jsem tu žádné téma nenašel.

Odesláno

Ma to minimum 406 sklapeni zrcatek k autu,problem bude treba v moturku sklapeni,chce to promerit jestli tam jde stava,popripade ovladani jestli fungije,kdyz bude neco kaput tak prijemnou soustrast na vrakaci nemozny sehnat jedine novy origo Peugeot panel ovladani zrcatek a oken cca 5000 motorek nevim musel bys hodit vin kod,ale bude tam nejaky motorek kterej bude dost drahej.....

Odesláno

Spíš bych řek, že je někde špatnej kontakt, když šlo sklopit. Nevím jestli se k tomu mám dostat zevnitř ze dveří, nebo jestli mám sundat sklo. Popř. jestli nejdřív nezkusit rozdělat ovládání.

Odesláno

Co to mas za auto break sedan to mas nejakyho paskvila...

.oddelej krytku zrcatka ve dverich takovy cerny trojuhelnik vypaci ho smerem k sobe povol 3 torxy,vyndej zrcatko ze dveri a ve dverich uvidis konektor tak ho vytahni a muzes merit do aleluja....

Odesláno

To jsem se asi jen přepsal, mám sedan. Ten trojúheník je na nějakejch plastovejch západkách? Abych je neulomil. Nejdřív musím někde sehnat hvězdičku šroubovák..

Odesláno

Tak jsem zrcátko vymontoval a dostal jsem se ke konektoru. Zkusil jsem ho prostříknout MD sprejem, ale bez výsledku. Abych viděl na ten motůrek, tak budu muset asi oddělat přímo sklo a do toho se mi nechce. Nejde mi o to aby to sklápění fungovalo, protože to používat nebudu. Jenom potřebuju to zrcátko dát zpátky a rukou to nejde ani za boha. Kdybych zabral víc, tak mně zůstane zrcátko v ruce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...