Guest StibTo Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Kdo někdy četl diskuze pod články na Novinky.cz určitě se pobaví Sedí to. http://www.reflex.cz/clanek/co-vas-zajima/49946/10-typu-internetovych-diskuteru.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 joo na komentáře novinek.cz se chodím bavit, když mám špatnou náladu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 a ty ses kterej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ja jsem se v tom nenasel ale pod vetsinou tech diskuzi lze minimalne nektere z techto stereotypu najit Zrovna na Novinky.cz chodi hodne rudejch svini .. A taky vseznalku - ale to asi vsude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 no ty vseznalci jsou i tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Jj tak zname sve mistni hvezdy ze ano Ale kdoz jsi bez viny hod kamenem jak se rika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milhaus Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ja jsem se v tom nenasel ale pod vetsinou tech diskuzi lze minimalne nektere z techto stereotypu najit Zrovna na Novinky.cz chodi hodne rudejch svini .. A taky vseznalku - ale to asi vsude. na Novinky.cz chodí i modrý svině Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 To je fakt, ty diskuze jsou tam dost polarizovane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odee Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Zajímalo by mě, jak se Tihle exoti, na jejichž diskuzích se může normální člověk jen smát, živí v civilním životě, protože co kolikrát třeba znovna na novinkách je k vidění, to si už pomalu koleduje o zbavení svéprávnosti Totálně souhlasím s KingSpadem, když se nudím, najdu si nějakej zajímavej článek, ten přečtu za minutu a pak se hodinu bavím tím, co Tihle exoti dokážou napsat za šílenosti:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Mno já mám těch diskuzních míst v oblibě víc ... Novinky.cz to je teda extrém v zpolitizovaném slova smyslu, co se sprosťáren ale i vtipných komentářů týka je tu web navratdoreality.cz případně D-Fens no a pak samozřejmě zdejší debaty v Pokecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidekcz Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Zajímalo by mě, jak se Tihle exoti, na jejichž diskuzích se může normální člověk jen smát, živí v civilním životě, protože co kolikrát třeba znovna na novinkách je k vidění, to si už pomalu koleduje o zbavení svéprávnosti Totálně souhlasím s KingSpadem, když se nudím, najdu si nějakej zajímavej článek, ten přečtu za minutu a pak se hodinu bavím tím, co Tihle exoti dokážou napsat za šílenosti:D No bez urazky i u nas jsou obcas diskuze taky na urovni kvokani slepic nastesti se sem tak netaha politika. Ale ty diskuze jsou ve smes pro odreagovani.Neni v tom moc korektnosti a ani moc komentujicich tam nechodi s cilem plodit neco hlubokomyslneho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts