Altman Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Tak tedy no chci poděkovat členovi \"Pišta\" za radu s tímto \"relé\". Dnes ráno zase automobil nenastartoval tak jsem toto okamžitě řešil sundáním té kovové věci (řídící jednotky v pouzdře) otočením a očištěním všech kontaktů které se tam nacházeli i když jsem nepoužil sprej na kontakty ale syntetický líh a na orezliny trošku \"šmirglu\". Dal jsem toto nazpět, otočil klíčkem a automobil okamžitě startuje. Je to velká úleva a zdá se být problém vyřešený! Citovat
Pišta Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Není zač. Já jsem se taky vztekal s tou závadou asi tři měsíce. Možná nás bude víc co má s tím relém problémy. Citovat
Araxis Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Problém vyřešen? Stačilo nabít baterii a auto frčí, absolutně bez problému. Koupí se baterie nová a uvidí se, za jak dlouho to zase nebude točit tipuji, tak 14 dní. Na startéru a všude okolo je hromada oleje, absolutně netuším, kde to může protékat, takže to si taky vybere svojí daň. Citovat
Altman Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Ano, problém vyřešen, i když trochu jiným způsobem než u Vás! Olej podle mě uniká pod těsněním víka ventilů, je to dost častý problém, že těsnění zpuchří a udělají se v něm prasklinky a olej utíká těmito prasklinkami. Oprava je jednoduchá, stačí povolit dva šrouby, sundat dekel, z něj sundat staré těsnění a natáhnout nové (stojí asi 150Kč!). Citovat
Araxis Odesláno 31. březen 2013 Autor Odesláno 31. březen 2013 Altmane, děkuji za potvrzení. O tomto už jsem také slyšel. I o té ceně těsnění okamžitě se na to zítra zaměřím. Uvidíme, jaký bude výsledek. Citovat
ChouLu Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Určitě těsnění na víku Taky jsem jej měnil a od té doby mám motor čistej Citovat
Araxis Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 Tak těsnění odkontrolováno, je v dobrém stavu a bez problému. Pro jistotu zajistím výměnu. Ale zjistil jsem, že po výměně oleje v servisu (5 krátkých jízdách) a 2 měsíční odstávce auta, kdy sedělo jen na parkovišti mám olej už přepálený ...., asi někdo nepoužil čistící olej. Takže, jakmile se oteplí, bude nutné pročistit motor, po vyměňovat různá těsnění, těsnící kroužky, olej, filtr a další pytloviny a pak bude autíčko, jako nové. Jsem rád, že baterka drží, po řádném nabití a uvedl jsem automobil do plného provozu alespoň nějaká dobrá zpráva. Už nikdy žádné MHD 111 ohodnotil 1 Citovat
Big Tommy Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 ahoj mám uplně stejnej problém auto nestartuje už skoro vůbec kde se dá to svojíté relé sehnat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.