mk405 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Zdar nemá někdo nějakou zkušenost s neony Autostyle, nebo neslyšel o nich? neony Autostyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Tak to nemám, ale vím že pár lidí je má a nestěžují si. Myslím,že za tu cenu je to asi nejlepší, když tohle chceš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 chtěl jsem, ale býlou barvu a ta nebyla k sehnání nebo za ranec, no a tuhle jsem potkal tyhle býlé a dobrou cenu k mojí šedý by to šlo. Nemuseli by po ní jít tak policajti jako třeba po modré, sám modře svítící věci na autech nemám rád, vždy se leknu že jede sanitka apod., bílá by vpodstatě nemusela ani vadit ostatním řidičům. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Bílá nemusí vypadat špatně. Já osobně mám rád modrou. Ale zase pod autem to nějak nemusím mít, jde o to jaký má každý vkus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 modrá je dobrá jen jí nerad podkávám za jízdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Původně zaslal: John Tak to nemám, ale vím že pár lidí je má a nestěžují si. Myslím,že za tu cenu je to asi nejlepší, když tohle chceš. a jak dlouho je mají? měli je tam i přes zimu nebo je sundavají? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Taky jsem slysel ze nejsou spatny a za tu cenu stojej za to taky bych do nich sel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seys Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 za ty prachy to jde,ale svítí to slabě.není nad LED mám je na autě,ale cena dvojnásobná:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 mk405: ja tam chci LED, napojeny na dverni spinac prijde mi to lepsi a trvanlivejsi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Původně zaslal: Vvitty mk405: ja tam chci LED, napojeny na dverni spinac prijde mi to lepsi a trvanlivejsi... na blikání od dveří budou lepší mě se ale líbí víc neon trošku lépe svítí no ale neony nebudou postihlo mě TUS:D:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts