Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno
StibTo - celá Medvěd family platí od vzniku řádného členství a krom slev na srazech (kam bychom jeli stejně), e-shopu a u Vašendy (kde bych je dík množství návštěv měl i jinak) jsme žádné jiné slevy nikdy nevyužili. Možná je to pro Tebe podivné, ale znám cca 10 trvalých řádných členů, kteří žádné slevy po klubu nechcou a přesto platí.

[upravil dne 25/3/2013 18:02 od Medvěd]

:superA takových nás je tu více, že Méďo.:super

(a Vašendu nevyužívám mám jej trochu z ruky:D)

[upravil dne 25/3/13 22:08 od Pinďa]

Odesláno
StibTo - celá Medvěd family platí od vzniku řádného členství a krom slev na srazech (kam bychom jeli stejně), e-shopu a u Vašendy (kde bych je dík množství návštěv měl i jinak) jsme žádné jiné slevy nikdy nevyužili. Možná je to pro Tebe podivné, ale znám cca 10 trvalých řádných členů, kteří žádné slevy po klubu nechcou a přesto platí.

[upravil dne 25/3/2013 18:02 od Medvěd]

:superA takových nás je tu více, že Méďo.:super

(a Vašendu nevyužívám mám jej trochu z ruky:D)

[upravil dne 25/3/13 22:08 od Pinďa]

jj,je nás víc :)

Odesláno
Jooo pánové jen si to někdo zkuste. Ono to není taková sranda jak to vypadá.

Snad se někdo najde, kdo nepřivede klub do záhuby :)

skutocne nazor k veci a k teme... si teda pomohol a vidim ze si optimista... :nevim

troska nadeje a podpory vahajucim by neuskodilo... nemyslis?

kdybys tady byl dostatecne dlouho, tak bys vedel, ze JirkaP uz ve vedeni kdysi byl, TAKZE NAROZDIL OD TEBE, VI O CEM MLUVI....

Jinak jsem rad, ze jsem na foru tak popularni :myslim:myslim:myslim

ztotoznuju se s Pastorkem, me treba opravdu vadila ta neinformovanost.

a?

a???????????,

v podstate Jirkuv prispevek je rozhodne vice k veci, nez tvoje mentorovani, ktere je rozhodne o hovne.....

Odesláno

Hurvajzi promaz to, tohle spamovani fakt nema v tomhle vlakne co delat......

Odesláno
Takže když jdu do Kelly na díly, tak mám kartičku zatajit a zaplatit plnou palbu? :o

řekni jim že to chceš bez papíru.... budeš to mít za stejný prachy nebo levněji a ještě si kluci na krámu vydělají nějakou kačku bokem ... :super

Odesláno

:D,godzila good :D

Andrew: hele tady nejde o to, zatajit karticku a slevu nevyuzit, Punkac to urcite myslel ve smyslu, ze to tu obcas vypada tak, ze novy radni clenove spis slysi na slevu u partneru (ktera se kazdemu v kelly proste rychle zaplati), nez pred tim, jak to bylo driv, ze se radove pridavali i kdyz skoro zadne vyhody nebyly......... proste kvuli podpore klubu...

Odesláno

Panove, nechci vam do toho kecat, ale v konecnem dusledku je uplne jedno proc si to ten ktery clovek zaplati. Podstatne je, ze se do klubu ty penize dostanou a je na jeho provoz, rozvoj a v neposledni rade i jeho propagaci :) Pokud si nekdo zaplati clenstvi jenom proto, ze chce klub podporit, je mu to jen a jen ke cti. Ale nezda se vam, ze sem tato debata vubec nepatri? Imho nepatri na toto forum jako takove..

Kazdopadne ja bych se chtel k puvodnimu tema vlakna trosku vratit a pridat se k podekovani za usili a cas venovany ted jiz koncicimu vedeni klubu. Predevsim Pe.Trovi, ktery za tech 5 let odvedl nesmirny kus prace a stejne tak Veronice, ktera se tak nejak stala neoficialni soucasti vedeni a Pe.Tra podporovala kde se jen dalo a to nejen co se eshopu tykalo, ale i organizovani vsemoznych aktivit. Zcela uprimne si myslim, ze :potlesk je v tomto pripade zcela namiste.

Lhal bych, kdybych rekl, ze uz jsem o kandidature neuvazoval. Nicmene mam hodne strach z toho, ze by mi na to nezbyvalo moc casu (skola+financni zaobstaravani je precijen kolikrat prace na 1,75 uvazku) a tudiz bych byl spise pritezi ostatnim clenum vedeni. Nicmene uvidime, treba se za 2 roky objevi i moje kandidatka :)

• O 2 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

JAK JSEM JIZ PSAL V JINEM VLAKNE................ BOHUZEL NEPODAM KANDIDATKU A ASI ANI JINOU POMOC, KROM KTERE UVAZUJU, NEZBYDE MI NA TO ASI CAS, A ANI NA RESENI CI KOMENTOVANI PROBLEMU.

asi se vedeni ulevi, nemeli to se mnou lehke ale zvladli to a budu rad, kdyz mezi kandidatkama uvidim nekoho ze soucasnych....

bohuzel je to tak....

nebo bohudik, tot otazka

doufam a verim, ze se najdou lidi, kteri nahradi soucasne vedeni, a pro klub chystam novou sluzbu zdarma, za urcitych podminek ale uvidime, doufam, ze to klapne...

krery klub bude mit vlastni messenger system?

Guest servisman
Odesláno

Se mnou počítat netřeba i když jsem něco zaslechl že bych měl .

Guest Scratch
Odesláno

ja chtel prilozit ruku k dilu, ale prodste to asi neskloubim dohromady. hodne cestovani, obchod, anglictina a jeste jedna vec.

Odesláno

Vzhledem k mým časovým možnostem s mojí kandidaturou nepočítejte. Nechci, aby klub trpěl, kdyby náhodou někoho napadlo mě pak zkusit podpořit. Raději zůstanu i nadále řadovým řádem, přispěvatelem a podporovatelem :papa Bude to tak pro všechny lepší :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...