Pinďa Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 StibTo - celá Medvěd family platí od vzniku řádného členství a krom slev na srazech (kam bychom jeli stejně), e-shopu a u Vašendy (kde bych je dík množství návštěv měl i jinak) jsme žádné jiné slevy nikdy nevyužili. Možná je to pro Tebe podivné, ale znám cca 10 trvalých řádných členů, kteří žádné slevy po klubu nechcou a přesto platí. [upravil dne 25/3/2013 18:02 od Medvěd] :superA takových nás je tu více, že Méďo. (a Vašendu nevyužívám mám jej trochu z ruky:D) [upravil dne 25/3/13 22:08 od Pinďa] Citovat
Andreww Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Takže když jdu do Kelly na díly, tak mám kartičku zatajit a zaplatit plnou palbu? Citovat
Marcel00 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 presne tak, inak si cierna ovca a falosny clen klubu... Citovat
vendelinek Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 StibTo - celá Medvěd family platí od vzniku řádného členství a krom slev na srazech (kam bychom jeli stejně), e-shopu a u Vašendy (kde bych je dík množství návštěv měl i jinak) jsme žádné jiné slevy nikdy nevyužili. Možná je to pro Tebe podivné, ale znám cca 10 trvalých řádných členů, kteří žádné slevy po klubu nechcou a přesto platí. [upravil dne 25/3/2013 18:02 od Medvěd] :superA takových nás je tu více, že Méďo. (a Vašendu nevyužívám mám jej trochu z ruky:D) [upravil dne 25/3/13 22:08 od Pinďa] jj,je nás víc Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Jooo pánové jen si to někdo zkuste. Ono to není taková sranda jak to vypadá. Snad se někdo najde, kdo nepřivede klub do záhuby skutocne nazor k veci a k teme... si teda pomohol a vidim ze si optimista... troska nadeje a podpory vahajucim by neuskodilo... nemyslis? kdybys tady byl dostatecne dlouho, tak bys vedel, ze JirkaP uz ve vedeni kdysi byl, TAKZE NAROZDIL OD TEBE, VI O CEM MLUVI.... Jinak jsem rad, ze jsem na foru tak popularni :myslim:myslim ztotoznuju se s Pastorkem, me treba opravdu vadila ta neinformovanost. a? a???????????, v podstate Jirkuv prispevek je rozhodne vice k veci, nez tvoje mentorovani, ktere je rozhodne o hovne..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Hurvajzi promaz to, tohle spamovani fakt nema v tomhle vlakne co delat...... Citovat
godzila.01 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Takže když jdu do Kelly na díly, tak mám kartičku zatajit a zaplatit plnou palbu? řekni jim že to chceš bez papíru.... budeš to mít za stejný prachy nebo levněji a ještě si kluci na krámu vydělají nějakou kačku bokem ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 ,godzila good Andrew: hele tady nejde o to, zatajit karticku a slevu nevyuzit, Punkac to urcite myslel ve smyslu, ze to tu obcas vypada tak, ze novy radni clenove spis slysi na slevu u partneru (ktera se kazdemu v kelly proste rychle zaplati), nez pred tim, jak to bylo driv, ze se radove pridavali i kdyz skoro zadne vyhody nebyly......... proste kvuli podpore klubu... Citovat
punkac Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Ano přesně takto jsem to myslel, myslím a budu myslet;) Citovat
švejk Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Panove, nechci vam do toho kecat, ale v konecnem dusledku je uplne jedno proc si to ten ktery clovek zaplati. Podstatne je, ze se do klubu ty penize dostanou a je na jeho provoz, rozvoj a v neposledni rade i jeho propagaci Pokud si nekdo zaplati clenstvi jenom proto, ze chce klub podporit, je mu to jen a jen ke cti. Ale nezda se vam, ze sem tato debata vubec nepatri? Imho nepatri na toto forum jako takove.. Kazdopadne ja bych se chtel k puvodnimu tema vlakna trosku vratit a pridat se k podekovani za usili a cas venovany ted jiz koncicimu vedeni klubu. Predevsim Pe.Trovi, ktery za tech 5 let odvedl nesmirny kus prace a stejne tak Veronice, ktera se tak nejak stala neoficialni soucasti vedeni a Pe.Tra podporovala kde se jen dalo a to nejen co se eshopu tykalo, ale i organizovani vsemoznych aktivit. Zcela uprimne si myslim, ze je v tomto pripade zcela namiste. Lhal bych, kdybych rekl, ze uz jsem o kandidature neuvazoval. Nicmene mam hodne strach z toho, ze by mi na to nezbyvalo moc casu (skola+financni zaobstaravani je precijen kolikrat prace na 1,75 uvazku) a tudiz bych byl spise pritezi ostatnim clenum vedeni. Nicmene uvidime, treba se za 2 roky objevi i moje kandidatka Citovat
godzila.01 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 ,godzila good No to je prostě realita .... chodí to tak všude ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 JAK JSEM JIZ PSAL V JINEM VLAKNE................ BOHUZEL NEPODAM KANDIDATKU A ASI ANI JINOU POMOC, KROM KTERE UVAZUJU, NEZBYDE MI NA TO ASI CAS, A ANI NA RESENI CI KOMENTOVANI PROBLEMU. asi se vedeni ulevi, nemeli to se mnou lehke ale zvladli to a budu rad, kdyz mezi kandidatkama uvidim nekoho ze soucasnych.... bohuzel je to tak.... nebo bohudik, tot otazka doufam a verim, ze se najdou lidi, kteri nahradi soucasne vedeni, a pro klub chystam novou sluzbu zdarma, za urcitych podminek ale uvidime, doufam, ze to klapne... krery klub bude mit vlastni messenger system? Citovat
Guest servisman Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Se mnou počítat netřeba i když jsem něco zaslechl že bych měl . Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 ja chtel prilozit ruku k dilu, ale prodste to asi neskloubim dohromady. hodne cestovani, obchod, anglictina a jeste jedna vec. Citovat
Veverka Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Vzhledem k mým časovým možnostem s mojí kandidaturou nepočítejte. Nechci, aby klub trpěl, kdyby náhodou někoho napadlo mě pak zkusit podpořit. Raději zůstanu i nadále řadovým řádem, přispěvatelem a podporovatelem Bude to tak pro všechny lepší Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. duben 2013 Autor Odesláno 12. duben 2013 Scratchi my taky chodíme do práce... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.