mikrob Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 ahoj, poradí někdo prosím? Mám Peugeot 307 s AG SGI (holandský výrobce), najeto na plynu asi 40000 km. Při přepínání z benzinu na plyn se motor zastaví a musím ručně vypnout řídící jednotku, palubní počítač signalizuje poruchu v dodávce směsi. Většinou to dělá po krátkodobějším přerušení jízdy. díky za radu Citovat
Smudla_22 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Ahoj tak něco podobnýho sem měl já. Mám stejný systém AG SGI a když jsem za studena nastartoval tak při přepnutí mi auto buď úplně chcíplo, nebo to škubalo a pípalo jak vsteklý. Stačilo ale jen nechat motor ohřát a přepnout plyn ručně a bylo vše OK --> nápravu zřídil včerejší repas reduktoru (výmněna gumiček) a vyčištění. Celá sranda mě stála 3500Kč Citovat
mikrob Odesláno 14. březen 2014 Autor Odesláno 14. březen 2014 Tak jsem včera navštívil servis Mobil Gas Centrum v Jihlavě, zatím je to taková garážová dílna vedená p. Studeným. Ale byl jsem překvapen přístupem a znalostmi p. Studeného, po provedené diagnostice věděl o co asi jde a následná výměna MAP senzoru na reduktoru celej problém vyřešila. To co mě stálo několik zbytečných návštěv a peněz u Fedora v Prostějově (autorizovaný servis AG) on vyřešil během pár desítek minut:super:super:super [upravil dne 14/3/14 13:34 od mikrob] Citovat
donrom Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 U Fedora mas jedinu istotu. Drahsie uz nezozenies. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.