barenst Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 v beskydech od 600 metru snezi , i dneska , tady zima jen tak nesnezi , na chate klesl snih jen proto ze je vice mokry jinak zadna zmena . Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 a to ste měli vidět dneska když sem vykouk ráno z okna, úplně sem se lekl že mi někdo ukradl zahrádku, sousedy, auta... Citovat
Dariska Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Minimaxa: Jo jo tak to tam bylo u Vás i v neděli, ale asi jen na svahu. Taky nebylo vidět na krok. A ta potvora se držela celý den a ne a ne nahoru, takže lyžování nic moc na bubákově i na Žalý. Citovat
OK406 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Unás mlha, že by se dala krájet!! Teplota 7st.C Citovat
Zila Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 dnes krasne slniečko +10 no hold paradaaaaaaaaaa :cool: Citovat
OK406 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Dneska 6st.C poprchává a lehký studený vítr. Citovat
Cinci Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Přes noc napadlo dalších 5 čísel sněhu, počasí hnus vítr a sníh s deštěm .:bacha:bacha Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Aktuální stav: je zatim docela slušně,skoro polojasno,dokonce i sluníčko je vidět,trošku profukuje 2°C Citovat
Bártík Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 10.00 hod: před chvílí svítilo sluníčko, čerstvý vítr, ale teď už se zatahuje, 6 stupňů. Přeji krásný a pohodový víkendový den. Citovat
PnR Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Cesta na lyzovacku (kojsovka, za hylovom) piatok 13. Citovat
mindwipe Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: PnR Cesta na lyzovacku (kojsovka, za hylovom) piatok 13. ouu.. tak to ste mali teda nadhernu piatkovu lyzovacku.. O_o ja ked som naposledy siel z kojsi (pred troma tyzdnami), tak som sa zlakol srnky, dupol na brzdu a vrazil do svahu na kraji cesty.. odniesol si to nastastie iba naraznik s mriezkou.. a ten mam uz konecne vymeneny a nastriekany.. Citovat
PnR Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 nj.. neviem co robil lebo ja som cez tu zatacku siel asi o 20kmh rychlejsie.. a mali dost velke stastie obaja.. ziadne zranenie nic inak potom, ked prisli policajti odtahovka pravnik atd atd tak sme sli dalej 3.. (majitel siel do servisu vybavovat veci) a musim povedat ze vyborna lyzovacka, asi kaslem na jahodnu, kavecany uz krasne nasnezene, jemnucky prasan.. skoda len ze fungoval len jeden vlek, ale na svahu nas bolo asi 10 takze rady ziadne Citovat
mindwipe Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 no tak to vam teda zavidim.. my ked sme boli tak sice sli 2 vleky, ale neskor bolo strasne vela ludi, tak sme vydrzali iba nejake 4 hodky (od rana) a sli sme prec.. inac mne sa tam velmi paci.. na jahodnej to je pre mna kratke a v kavecanoch som este nebol.. no ale hlavne, ze sa nikomu nic nestalo.. [upravil dne 14/3/09 mindwipe] Citovat
PnR Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 no jo.. my sme zas ostali len 2 hodinky, povodne sme chceli ist na 4 ale nevyslo.. mozno pojdeme aj o tyzden v piatok ak sa este bude dat. pridate sa? Citovat
mindwipe Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 ja by som aj siel, len neviem ako sa bude chciet ostatnym.. chystame sa vo stvrtok na hokej do steelky, ale spytam sa ich potom.. :) Citovat
PnR Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 no uvidime tiez .. ked vydrzi cely tyzden take pocasie ako je dnes, tak asi sa tam uz nebude velmi dat na com.. Citovat
OK406 Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 7st.C a prsí v přestávkách už druhý den:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.