Guest andy99 Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Zdary, přestal mi foukat větrák v autě (od topení).Přestal z ničeho nic foukat.Pojistkama to neni. Nevíte někdo čim by to mohlo bejt,nestalo se někomu něco podobnýho na 406ce? Díky Citovat
Operator Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Máš to ovládání manuální nebo přes elektriku. Jestli ti jen někde neodpadl bovden od táhla toho mechanizmezečku. :roll:papa Citovat
Maty Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 ohni se u spolujezdce pod kastlik a pomel tam s kablama k vetraku, treba to pomuže. už se mi to jednou taky stalo Citovat
Dave_k Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Dej si vyhledávání. Už to tady myslím probírali. Prostříknout kontoxem kontaktní plochu potenciometru na větrák myslím. Citovat
Sepp Odesláno 19. červenec 2005 Odesláno 19. červenec 2005 Kdyz se \"pohrabes\" ve vyhledavaci - najdes tu nekde muj prispevek - stala se mi opacna zavada /foukal jak o zivot/ - je to spalena jedne soucastka na tistaku v motorku vetraku -- je to uz vice jak rok, takze si to ted z hlavy nepamatuji - ja to nakonec resil vymenou celeho tistaku, ale jde jen prepajet tu vadnou - je to za pakatel. BTW: v Peugeotu chteli menit cely vetrak cca 5-7.000,- Citovat
vendym Odesláno 29. srpen 2005 Odesláno 29. srpen 2005 Andy99 - tak jsem na tom asi stejně, větrák přestal jet, tak bych chtěl vědět na co jsi přišel, jednou už mi nachvíli větrák vysadil, ale teď je to už trvalá hodnota a nepomáhá ani \"pomlít\" s kablama. Dík za radu ode všech. Citovat
Pinďa Odesláno 31. srpen 2005 Odesláno 31. srpen 2005 Někde to tu už je - hledej. Já měl spálenej ovládací tranzistor u ventilátoru. Ventilátor je zespodu pod přístrojovkou u spolujezdce. (Sehnal jsem jej na vrakáči). [upravil dne 31/8/05 Pinďa] Citovat
vendym Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 Tak už jsem to našel - úplně \"logická\" závada, uvolněné kontakty ve spinací skříńce, spravil jsem to provizorně, ale budu muset vyměnit celý svazek - frantíci sice udělali přestavitelný volant, ale ten svazek drátů ke spínačce festovně upevnili tak že se při přestavování namáhají přes ty dráty kontakty a pak nejde š?áva tam kam má. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.