Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kde mi nevadí GT nárazník je jedině na jakémkoliv SW a na černé nebo modrém GT...

Lemy nesháním už..jebu na ně...auto jde do origa i s tlumičema:):P ale sorry za :xvul

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dneska první ,panenská pokuta. Ujíždím nějákému žebrákovi v našem malém městě a za rohem benga.. neměli jak mě změřit , ani jsem nedýchl,tak chodili okolo auta. Nevím jak se mi to podařilo ale veškerý body kit jsem uhrál na homologaci , ikdyž se jim to moc nelíbilo , remus výfuk jsem uhrál na dovoz auta z Německa a že STK mě čeká až v Srpnu na což neříkali nic , ovšem mračítka a modré žárovky parkovaček mě stály 500 kč z původních 2500 které říkal :myslim

[Edited on 9/5/13 06:33 by venomcz]

Odesláno

ty nemáš k těm mračítkům papír?? já na svoje co mám na 206ce mám přímo papír od mattigu takže mi můžou fízlové políbit, no ale ty parkovačky to se nedivím, modré nemají vepředu co dělat, kup si tam bílé diody, ty vypadají taky dobře, sám sem je tam míval než jsem přešel na devily.

Odesláno

Po létě chci jít do nové optiky tak to hodím pryč celé , nějak to už vydržím . K mračítkům nemám bohužel papír ale pokud máš , tak buď kámoš a nakopíruj :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Taky se mi to bohuzel moc nelibi, spolecne s temi silenymi kridelky a mracitky to vypada jako stromecek - podle me tomu chybi jednotny styl... :(

[upravil dne 27/5/13 19:08 od Spangler]

Odesláno

Sundej zadní křídla, sundej mračítka na všech světlech, dej kola třeba do bílé, černé nebo stříbrné a auto bude hezčí....

Odesláno

Tak je to něco jiného , není to decentní . Kola vypadají na vlastní oči dost dobře , navíc je to plasti dip . Až mě to omrzí , tak to sloupnu dolů jak slupku .

Odesláno

Pokud si dobře pamatuju, tak to auto bylo dlouho naprodej ne?? jinak kolesa byly super v tom puvodnim stavu, ale tet ti aspon ladi barvou...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...