Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Včera jsem se jal vyextrahovat z auta startér. Domníval jsem se, že to bude příčina pomalých teplých startů. Musím se \"pochlubit\" co na mě vykouklo.

kmidotfb6bzdc5yme9tr_thumb.jpg

btw, má někdo ověřený eshop na futra do startéru? Nikde jsem na netu podle rozměrů nic nenašel.

Odesláno

Tak dneska jsem objednal futra, ložisko, a držák uhlíku v domnění, že pak nebudu muset pájet uhlíky. Koukám ale, že tam je stejně jeden jakýsi takový spoj ze statoru. Jak na to? nikde mi to nechtějí udělat :( :(

rjmdplv5ez7vmpdsxtd6_thumb.jpg

• O 8 měsíců později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Objevila se mi u auta taková "běžná" závada. Po chcípnutí motoru do 5 minut ztvrdne brzdový pedál. .. Někde uniká podtlak. včera jsem vypozoroval bzučení které když přestane být slyšet pedál už je tvrdý. Bzučel (syčel) jeden z elmag. ventilů na motorové přepážce. Na fotce je to ten úplně vlevo, je to ovládáni turba? Neví někdo jestli je funkčně stejný jako ty dva další? ty jsou po zásahu Strakiho007 zaslepené, tudíž se nabízí záměna tohoto špatného za jeden z nich.

25ca1c36e5.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...