Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Také jsem po těchto rádiích koukal, když jsem řešil dilema zda koupit nové origo rádio RD5 kvůli BT handsfree, nebo jít do nějakého tohoto číňana. Nakonec jsem koupil origo a nelituji. Jak toto čínské rádio hraje?

Odesláno

Mám síce originál navi, no po update v servise na 2.37 mi parkovacie senzory indikujú hodne slabou hlasitosťou. Napojenie na server sa nepodarilo servisu ani na 3x kôli kalibrácii . Auto mám v záruke do 140 000km a servis sa mi vyjadril \"hlasitosť signalizácie parkovacieho asistenta je žiadanou zmenou po prehranom softvare, jedná sa o definíciu produktu\".Napísal som mailom reklamáciu , no neviem či vôbec odpovedia.Inak rt6 s originál bt stojí za ... ,pokiaľ je zosynchronizovaný telefón s 400 kontaktami (v rt6 viac nevojde) a 800 kontaktami v telefóne trvá príjem hovoru po stlačení tlačítka cca 4 s. Počas tejto doby nie je počuť nič - ani rádio, ani volajúceho ,ani volaného. Tento problém som uvádzal pri garančnej prehliadke , kde mi bolo navrhnuté updatovať rt6 na novú verziu (mal som 2.21).Update na bt nemalo vplyv a navyše mi pokazilo hlasitosť asistenta ,ktorého nevedia vrátiť ani prestaviť.Na nejakom fore som sa dozvedel ,že je treba robiť 2.21 -2.31 -2.37. NO čo už.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

K tomu BT, ja mam ten isty poznatok, ale s tým, že telefon zvoní (občas vidím meno volajúceho občas nie) a keď zodvihnem, počujem tie 4s hudbu, viem že volajúci ma počuje, ale ja jeho nie. **** ten systém.

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdar nevedel by mi niekto poradit?Odisiel mi jeden cuvaci senzor ktory som dnes nahradil novym a chyba nezmizla pc mi teraz vypisuje zla instalacia.Treba snimac nejak nakonfigurat?Dakujem za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...