Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

... s poľutovanim sa musím zo zrazu odhlásiť. Ako som spomenul už tu na fóre:

Začal sa mi na motore v oblasti prvého vstreku objavovať olej a unik sa nam ešte nepodarilo odhaliť, takže sa na mňa nehnevajte, ale radšej sa odhlasim zo zrazu ako vyraziť z domu a náhodou nedoraziť na zraz. Tešili sme sa ale žial. :mad:

Prepačte. S pozravom Votrelec5

Až teraz som si všimol ,že zástupca Ďalekého Východu asi nepríde??? To by bola škoda...darček je pripravený, tak ak sa teda do nedele náhodou zmení situácia si určite vítaný......lebo zas tam bude ten východniar zo Žiliny- pyrone machrovať že je jediný.:D:papa

Odesláno

O.k..... Len mi ešte povedz ako ti tam máme poslať tú funglovku P508sw ,keď medzigalaktická pošta prepravuje len do 300kg???!!:myslim

No nič...ak neprídeš dáme ju Judesovi...

:D:D

Odesláno

Darček nedostane. Zľakol sa pár kvapiek oleja a už sa bojí že mu auto vypovedá.

votrtelec5, čo robíš fóry, utri a ideš. :D

P.S. Keď si predstavím že ja idem na 23 ročnej 405ke ktorá chodí iba 5x do roka na zrazy, najďalej bola v Bratislave a v nádrži je trojročný benzín .... dobrodružná akcia v návratom bez udania termínu. :D

Odesláno

No... myslím že babičky v Belej budú dlho na tento zraz spomínať a prežehnávať sa pritom:D

Apropó... Pastorek.. šup šup je čas pomaly vyraziť, aby si to stihol do nedele.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...