Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Zatiaľ to všetko vyzerá tak ,že Judes a Votrelec5 budú kandidátmi na udelenie titulu \"Najvzdialenejší účastník\" ...

Asi to nakoniec bude Judes nakoľko s poľutovanim sa musím zo zrazu odhlásiť. Ako som spomenul už tu na fóre:

Začal sa mi na motore v oblasti prvého vstreku objavovať olej a unik sa nam ešte nepodarilo odhaliť, takže sa na mňa nehnevajte, ale radšej sa odhlasim zo zrazu ako vyraziť z domu a náhodou nedoraziť na zraz. Tešili sme sa ale žial. :mad:

Prepačte. S pozravom Votrelec5

Odesláno
Darceky mozu byt...

Nie tombol nebude ;-) budu ine zverstva a nezabudnite si topanky s bielou podrazkou

Este ze si pripomenul tie tenisky:roll

V sobotu idem do za tak musim poriesit.

Aj ked si myslim ze sa pridam k jancimu a marcelovi pri stole,aby som si nahodou postavu nepokazil volajakou sportovou aktivitou:D

Odesláno

Kto má ešte záujem prísť na minizraz prihláste sa prosím najneskôr do 13.4.2013 24.00 hod.

Pozn. Neúčasť prihlásených bez vážnych dôvodov sa trestá podľa § 2 odst.1 písm c,Trestného zákona Terchovského kraja:

\"Kto nehá v štichu kamarátov, ten nech sa potresce odňatím časti horných končatín takým spôsobom ,aby si už nigdy pálenku do gágora sám nemohol nalievať\"

:D:D

[upravil dne 10/4/13 13:02 od Juve]

Odesláno

all: idem objednavat veci zo Salasa Krajinka pre tych, ktori su zdaleka a nemozu si to zobrat osobne.

chce este niekto? samozrejme, ze tych co mi poslali SZ mam objednavky poznacene ale mam taky dojem ze Vas bolo viac. vsak Marcel00 :D

tak poprosim do zajtrajsieho obeda +-13:00 poslite mi co presne chcete, lebo potom nerucim ze to budu mat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...