Votrelec5 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Zatiaľ to všetko vyzerá tak ,že Judes a Votrelec5 budú kandidátmi na udelenie titulu \"Najvzdialenejší účastník\" ... Asi to nakoniec bude Judes nakoľko s poľutovanim sa musím zo zrazu odhlásiť. Ako som spomenul už tu na fóre: Začal sa mi na motore v oblasti prvého vstreku objavovať olej a unik sa nam ešte nepodarilo odhaliť, takže sa na mňa nehnevajte, ale radšej sa odhlasim zo zrazu ako vyraziť z domu a náhodou nedoraziť na zraz. Tešili sme sa ale žial. Prepačte. S pozravom Votrelec5 Citovat
Marcel00 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 bude aj tombola? pytam sa z funkcneho hladiska... Citovat
pyrone Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Darceky mozu byt... Nie tombol nebude ;-) budu ine zverstva a nezabudnite si topanky s bielou podrazkou Citovat
Marcel00 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 salovku som nehral tri roky... ja budem radsej pri stole s nejakymi lenochodmi :-) alebo bude bedminton? mozem si doniest rakeru :-) Citovat
Andreww Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Asi se k vám taky přidám A pokud má být fotbal, tak foxo by měl zvážit účast Citovat
romik1 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Darceky mozu byt... Nie tombol nebude ;-) budu ine zverstva a nezabudnite si topanky s bielou podrazkou Este ze si pripomenul tie tenisky:roll V sobotu idem do za tak musim poriesit. Aj ked si myslim ze sa pridam k jancimu a marcelovi pri stole,aby som si nahodou postavu nepokazil volajakou sportovou aktivitou:D Citovat
Marcel00 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 tak tak... kym tlsty kon schudne, zatial chudy skape... Citovat
romik1 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Len aby sme petovi neprebrali vsetkych ucastnikov ku nasmu lenivemu stolu:o To by sme ho asi nas.ali:D trosku... Citovat
Judes Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Ale však ne je každý taký lenivý, lepšie povedané inšpirovaný ničnerobením . Citovat
Judes Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 peto bude sediet s nami A ochetnávať syry . Citovat
romik1 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Len aby nam nejake aj doniesol.nieze povie ze prave nase boli vypredane:D Citovat
Judes Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Tak pohľadáme nejaký salaš, tam v tých kopcoch hádam nejaký nájdeme . Citovat
Juve Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 Kto má ešte záujem prísť na minizraz prihláste sa prosím najneskôr do 13.4.2013 24.00 hod. Pozn. Neúčasť prihlásených bez vážnych dôvodov sa trestá podľa § 2 odst.1 písm c,Trestného zákona Terchovského kraja: \"Kto nehá v štichu kamarátov, ten nech sa potresce odňatím časti horných končatín takým spôsobom ,aby si už nigdy pálenku do gágora sám nemohol nalievať\" :D [upravil dne 10/4/13 13:02 od Juve] Citovat
Judes Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Juve mohol by si kaľudne robiť hovorcu klubu . Citovat
pyrone Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 all: idem objednavat veci zo Salasa Krajinka pre tych, ktori su zdaleka a nemozu si to zobrat osobne. chce este niekto? samozrejme, ze tych co mi poslali SZ mam objednavky poznacene ale mam taky dojem ze Vas bolo viac. vsak Marcel00 tak poprosim do zajtrajsieho obeda +-13:00 poslite mi co presne chcete, lebo potom nerucim ze to budu mat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.