Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

a to jsem si říkal jak je strašná stará cesta na Frýdek-Místek dokud jsem nezažil jet kolem dolu Paskov...pánové takové díry se jen tak nevidí :D ...přes celý pruh..30centimetrů hloubka přes půl metru šířka...člověk by si řekl, objedu to v protisměru, a tam další taková podobná, tak nezbývá než je objet po nezpevněné krajnici a doufat, že tam nebude další :D

[Edited on 7/3/13 09:05 by KingSpade]

Odesláno

Někdy mě stav tech silnic fakt fascinuje, ale jeho vývoj je celkem logický, ne?

Silničáři díru na jaře pěkně zalátujou, celý léto pomaličku zvětrává a v zimě krásně vymrzne a popraská nejen vycpávka, ale i kus okolo a najaře zase kluci nastoupí a \"hele díra, tak to zalátujem\" cyklus se pak opakuje mraky let až někdo řekně: \"hele ta silnice už je fakt rozbitá, zfrézujeme to\" na dva měsíce to zavřou, 5cm odfrézujou, zbývajících 20cm té díry zase zalátujou, přetáhnout novým asfaltem a máme zase nejmíň na dva roky vystaráno:D Lituju borce co to dělají, protože to určitě není žádná lahoda to dělat a když víš, že ta díra je tam zase zachvilku zpátky...já nevím jak Vás, ale mě by to deptalo:myslim

Odesláno

Haryk: když je nutnost, tak i přes ty doly se musí :D

odee: je to stále dookola, ale zase na druhou stranu o práci není nouze, takže se nemusí bát že by přišli na buben

Odesláno

A uz ste niekto isli od Handlovej smerom na Ziar nad Hronom???

Teda len po tabulu hranice kraja. To vám je lahodka... Cestou do Levic odstavene dve auta a cestou naspat po asi 3hodinach 4auta+dve na odtahovke:grr:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...