hobop Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ahojte Peugeotáci. Prednedávnom mi začalo niečo blbnúť v aute 206 1.4 hatchback 1998. Ide o toto. Keď dám počas jazdy dole nohu z plynového pedálu tak to vydáva zvuk ako rapkáč také tutututu a keď znovu začnem pridávať tak to prestane. Neviete v čom môže byť problém? Ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tantor-BN Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 mozno cerpadlo...mozno silentblok motora ak to bucha skus ten zvuk nahrat urcite sa dozvies viac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubo181 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 skus zaradit vyssi stupen a pohnut sa s autom ci to nebude vydavat klepotavy zvuk sesterke to iste robilo mala problem s poloosou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Takto na dialku, sa to popisat neda ... Tento prípad som zažil, a bolo to v prevodovke ... Musel som ju vymeniť za inú ... V záťahu všetko v pohode, pri brzdení motorom to bol rapkáč, a pri vyradení na neutrál rapotal menej, ale rapotal ... Dalo sa s tým jazdiť aspom u mna cca 3 mesiace, potom to uz zacala byt katastrofa ... Vymenil som prevodovku, a bolo po probléme ... :/ Tiez to bolo auto s 1998 , tiez 1.4 benzin .. Moze to byt obdobny problem, a mozno nie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts