Hafity Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Hej hola! Použil jsem hledání (mám takovej divnej dojem, že už se to tu řešilo), ale nic mi to nenašlo. Jak se píše francouzská diakritika? Nějaké klávesové kombinace? Popřípadě přepnutí české klávesnice na francouzskou? Díky! Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Nastaveni -> Pridat jazyk -> Francouzstina (Francie) -> Pridat. Prepinani pak klasicky bud klavesovou zkratkou nebo vyberem dole na panelu [upravil dne 21/2/13 08:23 od StibTo] Citovat
Hafity Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 Windows XP Home oficoš... Moc díky! Hned to prubnu! Citovat
Hafity Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 Tak jsem provedl změnu s drobnou změnou: našel jsem zmínku o nestravitelném rozložení kláves na originální francouzské klávesnici a radu: místo Francouzština (Francie) přidat Francouzština (Švýcarsko). Vzhledem k vícejazyčnému prostředí je tamní rozložení nejvíce podobné našemu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.