Hafity Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Hej hola! Použil jsem hledání (mám takovej divnej dojem, že už se to tu řešilo), ale nic mi to nenašlo. Jak se píše francouzská diakritika? Nějaké klávesové kombinace? Popřípadě přepnutí české klávesnice na francouzskou? Díky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 System ? Windows ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Nastaveni -> Pridat jazyk -> Francouzstina (Francie) -> Pridat. Prepinani pak klasicky bud klavesovou zkratkou nebo vyberem dole na panelu [upravil dne 21/2/13 08:23 od StibTo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Windows XP Home oficoš... Moc díky! Hned to prubnu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Tak jsem provedl změnu s drobnou změnou: našel jsem zmínku o nestravitelném rozložení kláves na originální francouzské klávesnici a radu: místo Francouzština (Francie) přidat Francouzština (Švýcarsko). Vzhledem k vícejazyčnému prostředí je tamní rozložení nejvíce podobné našemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts