Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Joser: To je na tobě, pokud bude řádnou členkou, určitě ušetří, na tomto srazu obzvláště. :mrk

co usetri? Da 400 bud za clenstvi nebo za navyseni ceny pro nerada....... nevim co usetri....:roll:roll

Jinak Goldinko, ja jsem taky v ohrozeni, mame v rodine pomerne velke vyroci a nemuzu se rozkrajet a rodina je jaksi pred peugeot clubem...

Odesláno

Scratchi: kéž by to u mě mohla být aspoň radostná událost :/ ale víš, že to tak není. ALe já doufám, že budem silní a ještě hodně dlouho to nenastane...

Dobrá zpráva je, že z finnančních důvodů již ohrožena nejsem... :) Takže během týdne si vyplním excel a poošlu... A pak si koupim stan :D

Odesláno

nooooooo, to je ovšem lákavé...!! akorát teda by mi musel vzít někdo věci :/ víš jak to je, když jede ženská na tři dny pryč...:D:D

Odesláno

vim ja si beru ken slipy a ponozky a to se mi vejde do tankvaku ale mam jeste kufr ;) ale odjizdom nejpozdeji v sobotu ráno

Odesláno

já bych chtěla jet v pátek - čim dřív tím líp :D v nejhoršim pojedu vlakem ... to se mi samozřejmě nechce... ale :D

Odesláno

Scratchi, tak zatim odvoz na moto nechme viset ve vzduchu, páč ještě nevim jestli sebou nebudu náhodou muset brát psa... :)) tomu by se na moto asi moc nelíbilo :D

Nicméně, formulář odeslán, peníze taky, a teď... děj se vůle číkoli ;)

Odesláno

takze : nikam nejedeš! doma budeš! dokud nepřebereš hrách! :P:D A když to náááááááááááhodou stihneš, tak mi uštrykuješ bavlněný bačkůrky:roker:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...