PeugeotHDi Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 nějak blbe zobrazení téhle stránky... Ako si dopadol s tymi tlmicmi? Co robili v servise? Vdaka za odpoved. Citovat
lukaro Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Co to tu je ? Zobrazuje se mi to tu nějak divně.... [upravil dne 8/4/13 09:54 od lukaro] Citovat
skuci Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 tak oprava se odkládá... náhradní díly dorazí až 25.4. Citovat
Goto508 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Tiez pozorujem vrzganie v pravom prednom kolese, ked je mraz a kym sa auto neohreje...Panove bola teda na to zvolavacka? V stredu sa idem do PGT ohladom rezonujucich drziakov na napoje(kedze pan servisak na nich nevidel nic zle tak mu to musim ukazat), tak by som im hned povedal nech to vymenia, dost to otravuje na novom aute. Citovat
ondra.vony Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 Myslím, že svolávačka nebyla. Začalo mrznout a poránu opět vrzání a divné zvuky... kdyby ti něco k tomu řekli, prosím o aktuální info. Budu rád za každou radu. Citovat
Goto508 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Jasne dam vediet...vyskusam kosicky aj presovsky pgt, kedze ten kosicky je slavny svojim \"perfektnym\" pristupom k problemom EDIT: Skuci by sa mohol vyjadrit ci to nejak poriesil alebo nie, kedze on mal problem snad so vsetkym a vsetko nakoniec vyriesil [upravil dne 2/12/13 09:26 od Goto508] Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Klepání/vrzání od přední nápravy - stáhnout a znovu usadit manžetu tlumiče, Lehké poklepávání od zadu , které po pár km zmizí mám i já a to mám 4500 km. Zatím pátrám. Jak bude čas půjde na hever. První jsem si myslel, že mám na sedanu blbě poskládanou 2 vrstvou podlahu kufru. Citovat
skuci Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 špatné uložení tlumičů... taťkovi to dělalo u 508čky hlavně v zimě po přejetí mírné nerovnosti. V rámci garance vyměnili to uložení a je to ok Citovat
Brano911 Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Buchot pri prejazde nerovnosti od prednej nápravy.... tyčky stabilizátoru riadenia, pri servisnej prehliadke vymenené a je to zatiaľ ok. Mali údajne už vôľu ... Menené pri 85tkm. Citovat
Goto508 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Mne sa to prejavuje len rano ked je mraz, akonahle sa trosku otepli prestane to, bol som v peugeote a ze v pondelok sa na to pozru, tak som zvedavy. A mne to skor vrzga ako bucha a auto ma 28tis km tak na tycky stabilizatorov mi to pride dost malo Citovat
Multiplex406 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Zdravim Vyklepaný tyčky stabilizátoru ? nejsou konstruovány na CZ silnice Info peugeot service box: zadní náprava tyčky zadni.pdf přední tlumič zvuky predni.pdf [upravil dne 6/12/13 17:42 od Multiplex406] Citovat
Goto508 Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Tak sa na to pozreli v servise a objednali novy tlmic. Mechanik sa vyjdaril ze to klepe, povedal som mu ze aj vrzga tak mi odpovedal ze zacne s tlmicom a potom uvidime... Citovat
merlin99 Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 njn, ono to niekedy inak ani nejde. Co im importer resp. centrala vo FR nedovoli, to smie potom zacvakat koncesionar... takze robia len to co povoli PUG, aj ked by niekedy chceli viac spravit... Citovat
Goto508 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Zajtra idem na vymenu, takze uvidime ci to pomoze...Len dufam ze si su vedomi toho ze nakolko som im dal pred cca 1,5 mesiacom za to auto nieco cez 18tis. tak im nemienim dat ani korunu kedze je este v zaruke Citovat
Goto508 Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Tak, vymenene nakoniec ulozenie tlmica z garancnej zaruky, zatial bez vrzgania alebo neprijemnych pazvukov...aj ked teraz je v KE dost teplo tak uvidime ked trosku prituhne Citovat
skuci Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 ano... přesně tato závada uložení tlumičů byla závada u mě i u 508čky táty Citovat
Goto508 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Tak dnes rano -2 a vrzganie sa opat prejavilo , zacinam byt nestastny z toho. Citovat
Goto508 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Skuci a uz ti to nevrzga vobec? Mne ked je velmi kriva cesta resp. ked je velmi zvlnena tak vtedy pocujem vrzganie. Ale je to ovela lepsie ako bolo. Citovat
Goto508 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Tak dnes rano -2 a vrzganie sa opat prejavilo , zacinam byt nestastny z toho. Citovat
Multiplex406 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Tak dnes rano -2 a vrzganie sa opat prejavilo , zacinam byt nestastny z toho. Nevím už jsem to jednou někde psal ? Zkoumal jsem to v loni v zimě nechával jsem auto venku a pak ja tro.... jezdil přes příčný práh, dle mě to dělají manžety na pístnici tlumičů jsou z nějakého čínského gumoplastu (bohužel stejný materiál i na poloosách) který v zimě tvrdne a při proružení křupe a ty zvuky se hrozně přenáší do kabiny. Popros někoho až to bude ztuhnutý ať tam šáhne rukou a snaží se mažety zmačkáva a různě s nima hejbat a ty posloucej ve vnitř. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.