Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Dnes mi zacalo v me 306 cvakat od tachometru, neni nic hlucnyho, ale celkem to rusi ! Setkal se s tim uz nekdo ?? Nelouci se se mnou tento budik - palubku jsem jeste u tohodle auta nekuchal a tak se bojim, ze me to bude cekat :bojim !

P.S.: Jinak ukazuje normalne, teda myslim !

Jo a prijde mi, ze co ujety 1m, tak jedno cvaknuti - asi nejaka ozubena kolecka ??

Díky všem

[upravil dne 11.7.05 JirkaV]

Odesláno

Pošli mi e-mail a já ti to pošlu.

Původně zaslal: JirkaV

Jak na palubku by bylo super, ale nemam placene clenstvi - da se ten soubor sehnat jinym zpusobem ??

Diky moc

Odesláno

Nemůže to být v náhonu??? Nebo to může dělat obroušenej 4hran unášeče tachometru (mezi náhonem a tacháčem) - teda to platí u mechanických tacháčů - pokud to má elektronický přenos, tak to pochopitelně neplatí, ale v tom případě mě nic nenapadá

Odesláno

No zadni sterac mam, ale cvaka to i kdyz sterac nejede ! Jinak frekvence svakani se snizuje se spomalovanim auta, takze bych to spise typoval na ten tachak !! Az bude chvilka, tak to rizdelam a trochu procistim !

Zatim diky vsem !!

Odesláno

Elektricky tachometr asi mit budu !! To je spatny ??

Auto je z 3, mesice 97 - jedny z poslednich starsich 306. Dneska to prestalo, ale kdyz to bylo na slunci, tak to zacalo delat ! Uvidime - jestli mi zbyde cas o vikendu, tak to kuchnu a dam vedet vysledek !

Diky

Odesláno

Tak to máš ten samej jako já. Já mám výrobu 02/97 a tacháč je elektrickej, takže žádnej náhon ti tam cvakat nemůže. Spíš bych se přimlouval za ta relátka. A jakej je to zvuk to cvakání? Odkud to jde? Nemáš klimatizaci?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...