JirkaV Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 Zdravím Dnes mi zacalo v me 306 cvakat od tachometru, neni nic hlucnyho, ale celkem to rusi ! Setkal se s tim uz nekdo ?? Nelouci se se mnou tento budik - palubku jsem jeste u tohodle auta nekuchal a tak se bojim, ze me to bude cekat ! P.S.: Jinak ukazuje normalne, teda myslim ! Jo a prijde mi, ze co ujety 1m, tak jedno cvaknuti - asi nejaka ozubena kolecka ?? Díky všem [upravil dne 11.7.05 JirkaV] Citovat
gvg Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 Podívej se na hlavní stránku P-Clubu do sekce Download/306/Ostatní. Posílal jsem tam takovej malej manuálek, jak demontovat přístrojovku.. Citovat
JirkaV Odesláno 11. červenec 2005 Autor Odesláno 11. červenec 2005 Jak na palubku by bylo super, ale nemam placene clenstvi - da se ten soubor sehnat jinym zpusobem ?? Diky moc Citovat
gvg Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 Pošli mi e-mail a já ti to pošlu. Původně zaslal: JirkaV Jak na palubku by bylo super, ale nemam placene clenstvi - da se ten soubor sehnat jinym zpusobem ?? Diky moc Citovat
JirkaV Odesláno 11. červenec 2005 Autor Odesláno 11. červenec 2005 OK, diky poslal jsem ti meila Citovat
Medvěd Odesláno 11. červenec 2005 Odesláno 11. červenec 2005 Nemůže to být v náhonu??? Nebo to může dělat obroušenej 4hran unášeče tachometru (mezi náhonem a tacháčem) - teda to platí u mechanických tacháčů - pokud to má elektronický přenos, tak to pochopitelně neplatí, ale v tom případě mě nic nenapadá Citovat
LaHab Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 Mel jsem podobnou zkusenost. Vedle pristrojofky mi neco cvakalo, pak jsem prisel na to, ze to dela relatko zadniho sterace, nemas nahodou stejne symptomy? Citovat
JirkaV Odesláno 12. červenec 2005 Autor Odesláno 12. červenec 2005 No zadni sterac mam, ale cvaka to i kdyz sterac nejede ! Jinak frekvence svakani se snizuje se spomalovanim auta, takze bych to spise typoval na ten tachak !! Az bude chvilka, tak to rizdelam a trochu procistim ! Zatim diky vsem !! Citovat
gvg Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 Obávám se ale, že máš elektrický tachometr. Ten se začal dávat již v roce 1996.. [upravil dne 12/7/05 gvg] Citovat
JirkaV Odesláno 12. červenec 2005 Autor Odesláno 12. červenec 2005 Elektricky tachometr asi mit budu !! To je spatny ?? Auto je z 3, mesice 97 - jedny z poslednich starsich 306. Dneska to prestalo, ale kdyz to bylo na slunci, tak to zacalo delat ! Uvidime - jestli mi zbyde cas o vikendu, tak to kuchnu a dam vedet vysledek ! Diky Citovat
gvg Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 Tak to máš ten samej jako já. Já mám výrobu 02/97 a tacháč je elektrickej, takže žádnej náhon ti tam cvakat nemůže. Spíš bych se přimlouval za ta relátka. A jakej je to zvuk to cvakání? Odkud to jde? Nemáš klimatizaci? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.