Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den rad by som vymenil sériový vyfuk za športový. Len neviem rozmery povodneho vyfuku lebo nemam ako si to teras zistit nevedeli by sme mi poradit aka je dlzka vyfuku a dalsie rozmery. Lebo ten co chcem ma rozmery Tlmiča. 40cm a koncovka. 20cm. Montážna rúra je 50.

Mal by pasovat?

Odesláno

ked si davas vyfuk tak hladaj nieco co pasuje na 207 bez dodatocnych uprav .... na nete je toho moc ,a dufam ze aspon vyrezes dieru do naraznika nie ako som vydel xy zadnych tlmicov namontovanych tak ze skoro lezali na zemi lebo niekot nevedel vyrezat dieru :roll

[upravil dne 18/2/13 20:42 od spartan]

Odesláno

tak co som pozeral original na 207 su trosku drahsie, mam uz nieco vybrane s certifikatom a jasne chcem vyzerat otvor do narazniku.Len na nete som nikde nenasiel rozmer povodneho vyfuku.

Odesláno

Nejak nerozumiem tomu, že: \"tak co som pozeral original na 207 su trosku drahsie, mam uz nieco vybrane s certifikatom\"

Nemal by byť výfuk homologovaný na daný model? Aký \"certifikát\" to bude mať? Daj link/obrázok aký výfuk tam chceš vlastne dať? :myslim

Ja osobne by som išiel do origio Wall-E-ho (207 LeMans)... :D

20080617-peugeot-207-le-mans-special-edition-tail-pipe.jpg

Odesláno

jo jo Rc je pecka aj vzhladovo a pokial sa urobia upravy aj na stred casti zvuk stoji za to len kusok divoke bude ten prechod =D kedze mas 1.4 predpokladam ze je to stary motor 8 ventil co ma priemer stred rury 40 a rc alebo thp 175 ma priemer 55 :o

a cinic dobry vkus uz len cakam kedy ho tam das :super

[upravil dne 18/2/13 21:40 od spartan]

Odesláno

ja som menil seriovy, co je na THP autach, aj GTi na RC dvojity vyfuk, ale len koncovku, presne zadny diel, stredova rura sa upravila na koncovku, zvuk je aj pocitovo lepsi aj krajsie buble, ale len pocitovo, ine zazraky sa nedeju, okrem toho ze to je krajsie :D

Odesláno
ja som menil seriovy, co je na THP autach, aj GTi na RC dvojity vyfuk, ale len koncovku, presne zadny diel, stredova rura sa upravila na koncovku, zvuk je aj pocitovo lepsi aj krajsie buble, ale len pocitovo, ine zazraky sa nedeju, okrem toho ze to je krajsie :D

a kolko by ma to stalo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...