Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau chlapi, mám malej problém s navíječi pásů. když se odepnu, tak trvá dost dlouho než se pás navine zpátky. Jede to strašně pomalu a občas tomu musím i pomoct. když si toho náhodou nevšimnu, tak se při vystupování do něj zamotám, div si nerozbiju držku:D. Jde nějak ta pružina přitáhnout aby to šlapalo, jak má? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Dík

Odesláno

toto sa tu už tuším preberalo, nejde ani tak o pružiny ale o to, že časom sa používaním pás navinie trocha viacej do šírky, pomôže rozobratie (bacha na pružiny) a pekne rovno navinúť....

hľadať, hľadať...

Odesláno

niečo staršie som nakoniec našiel: asi s tým má problém viacej ľudí...

no asi to nie je nič pre slabšie nervy, v podstate máš tri možnosti:

1. neriešiť

2. skúsiť sa v tom hrabať ale výsledkom môže byť aj úplne znefukčnenie

3. zohnať nový

• O 2 týdny později...
Odesláno

cawte neviete nahodov ked nastartujem a niesom pasom zapnuty tak svieti kontrolka ale ked nieje spolujazdec zapnuty tak nesvieti neviete preco? a ci to ma spolujazdec svietit 2002r.v.

Odesláno

navíjení pasu jsem řešil taky, funguje to jako roleta. Pás jsem upnul do svěráku odmotal, vyndal kolik co je navlečen na konci a válečkem co se na něj pás navíjí otočil ještě o jednu otáčku a pak zase složil. Tím se zvýší tah pružiny a pás zase navíji v poho.

Odesláno

no nevím jak u Vás, mě když se nepřipoutá spolujezdec tak výstraha bliká+ zvukový signál. Zapnutý pás bez obsazení je blbost, v sedaku je asi zatěžové čidlo, obsazené, nezapnutý pas, upozornění, neobsazené, nezapnutý pas, žádná signalizace.

[upravil dne 5/3/13 19:34 od Honza54]

Odesláno

asi to bude vec výbavy a hlavne roku výroby, v mojom aute je výstraha iba pre vodiča ale u novších áut je už signalizácia pomaly na všetkých sedadlách, samozrejme pomocou záťažového čidla, nie aby som ich musel všetky pozapínať:D

Odesláno

fumiso: Podívej se vedle řadící páky nebo ruční brzdy je takové červené kolečko tím se vypíná erbeg u spolujezdce možná to bude souviset i se signalizací:o

Odesláno

Já jsem odmontoval kryty na sloupku, ze strany pružiny jsem do víčka co kryje pružinu pásu navrtal malou dirku a prošplíchl WD-čkem. Potom jsem párkrát pás vytáhl a nechal namotat a chodí to jako nový.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...