petan307SW Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Čau chlapi, mám malej problém s navíječi pásů. když se odepnu, tak trvá dost dlouho než se pás navine zpátky. Jede to strašně pomalu a občas tomu musím i pomoct. když si toho náhodou nevšimnu, tak se při vystupování do něj zamotám, div si nerozbiju držku:D. Jde nějak ta pružina přitáhnout aby to šlapalo, jak má? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Dík Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 Toto mam aj ja presne, po montazi stresneho okna. Planujem tam zavolat, nech mi to daju na poriadok. Citovat
307rg Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 toto sa tu už tuším preberalo, nejde ani tak o pružiny ale o to, že časom sa používaním pás navinie trocha viacej do šírky, pomôže rozobratie (bacha na pružiny) a pekne rovno navinúť.... hľadať, hľadať... Citovat
petan307SW Odesláno 17. únor 2013 Autor Odesláno 17. únor 2013 Hledat jsem zkoušel ale bez úspěchu. Ale dík ještě to zkusim a kdyztak vyzkouším:myslim Citovat
307rg Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 niečo staršie som nakoniec našiel: asi s tým má problém viacej ľudí... no asi to nie je nič pre slabšie nervy, v podstate máš tri možnosti: 1. neriešiť 2. skúsiť sa v tom hrabať ale výsledkom môže byť aj úplne znefukčnenie 3. zohnať nový Citovat
petan307SW Odesláno 19. únor 2013 Autor Odesláno 19. únor 2013 Diky, to je ono:papa [upravil dne 22/6/13 00:17 od petan307SW] Citovat
fumiso Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 cawte neviete nahodov ked nastartujem a niesom pasom zapnuty tak svieti kontrolka ale ked nieje spolujazdec zapnuty tak nesvieti neviete preco? a ci to ma spolujazdec svietit 2002r.v. Citovat
mxmen Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 signalizace nezapnutého pásu je jen u řidiče Citovat
mxmen Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 jinak by jsi musel mít pás spolujezdce pořád zapnutý i když jedeš sám Citovat
mxmen Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 navíjení pasu jsem řešil taky, funguje to jako roleta. Pás jsem upnul do svěráku odmotal, vyndal kolik co je navlečen na konci a válečkem co se na něj pás navíjí otočil ještě o jednu otáčku a pak zase složil. Tím se zvýší tah pružiny a pás zase navíji v poho. Citovat
Honza54 Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 no nevím jak u Vás, mě když se nepřipoutá spolujezdec tak výstraha bliká+ zvukový signál. Zapnutý pás bez obsazení je blbost, v sedaku je asi zatěžové čidlo, obsazené, nezapnutý pas, upozornění, neobsazené, nezapnutý pas, žádná signalizace. [upravil dne 5/3/13 19:34 od Honza54] Citovat
307rg Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 asi to bude vec výbavy a hlavne roku výroby, v mojom aute je výstraha iba pre vodiča ale u novších áut je už signalizácia pomaly na všetkých sedadlách, samozrejme pomocou záťažového čidla, nie aby som ich musel všetky pozapínať Citovat
Eťa Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 fumiso: Podívej se vedle řadící páky nebo ruční brzdy je takové červené kolečko tím se vypíná erbeg u spolujezdce možná to bude souviset i se signalizací Citovat
fumiso Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 prepol som to na passanger off a stale nic asi to nemam vo vybave Citovat
oharekpavel Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Já jsem odmontoval kryty na sloupku, ze strany pružiny jsem do víčka co kryje pružinu pásu navrtal malou dirku a prošplíchl WD-čkem. Potom jsem párkrát pás vytáhl a nechal namotat a chodí to jako nový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.