Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím kam chceš zabudovat 7\" table ? nedejbože větší :bojim Osobně bych koupil navi z číny a prdnul ju tam... 5\" se nechá sehnat kolem 1100-1500 v docela slušné výbavě :) Mapy si aktualizuješ sám, sw si tam dáš kterýkoliv (já mám Igo Primo) ;)

PS: Do jakého auta to chceš zadělat? :)

Odesláno

To už bych skoro neviděl z auta :aut Mě ta 4.3\" vyhovuje, ale půjde do světa, protože má 64MB Ram.. né že by mapy neběhali v pohodě, ale video se v tom seká a chci video vstup a ta už má 128MB :)

Guest Scratch
Odesláno

moje navi to umi, odpojim ji od zdroje a napise mi, jestli ji chci vypnout uplne, dam ano, a kdyz ji zase pripojim, tak se zapne sama

je to garmin

Odesláno
To už bych skoro neviděl z auta :aut Mě ta 4.3\" vyhovuje, ale půjde do světa, protože má 64MB Ram.. né že by mapy neběhali v pohodě, ale video se v tom seká a chci video vstup a ta už má 128MB :)

Pokud člověk ví, jak ji má umístit, tak výhledu fakt nebrání. Mám ji cca uprostřed těsně nad palubkou a brání mi tak ve výhledu na kapotu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...