ChouLu Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Nevím kam chceš zabudovat 7\" table ? nedejbože větší Osobně bych koupil navi z číny a prdnul ju tam... 5\" se nechá sehnat kolem 1100-1500 v docela slušné výbavě Mapy si aktualizuješ sám, sw si tam dáš kterýkoliv (já mám Igo Primo) PS: Do jakého auta to chceš zadělat? Citovat
Andreww Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Taky mám čínu, taky s Igo Primo, ale 7\" A jsem s ní naprosto spokojený. Ale do palubky by asi nevešla Citovat
ChouLu Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 To už bych skoro neviděl z auta Mě ta 4.3\" vyhovuje, ale půjde do světa, protože má 64MB Ram.. né že by mapy neběhali v pohodě, ale video se v tom seká a chci video vstup a ta už má 128MB Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 moje navi to umi, odpojim ji od zdroje a napise mi, jestli ji chci vypnout uplne, dam ano, a kdyz ji zase pripojim, tak se zapne sama je to garmin Citovat
Andreww Odesláno 16. únor 2013 Odesláno 16. únor 2013 To už bych skoro neviděl z auta Mě ta 4.3\" vyhovuje, ale půjde do světa, protože má 64MB Ram.. né že by mapy neběhali v pohodě, ale video se v tom seká a chci video vstup a ta už má 128MB Pokud člověk ví, jak ji má umístit, tak výhledu fakt nebrání. Mám ji cca uprostřed těsně nad palubkou a brání mi tak ve výhledu na kapotu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.