Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Stěrače-problém při vyšší rychlosti

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chlapi, mám takovej malej problémek, co mě sere na 106 už od začátku. Smířil sem se s tím, že lišty tam nemůžu dát, bo to s nima stírá na prd (u feličky to stíralo nádherně), ale docela mi vadí to, že ve městě stírají dobře, při 80km/h už nechávají při návratu dost čáry a při dálničních rychlostech je to uplně na hov...no. Nezkoušel jset někdo jestli to vyřeší nový ramínko, nebo je to prostě normál stav??? Asi by tomu pomoly takový ty plastový srajdy, ale nemám rád zbytečný hovadiny na autě, tak přemýšlím, jestli nezkusit dát ty nový ramínka...

Guest zelda93
Odesláno

s tim se setkávam celkem často. předchozí auto sem měl P 406 a taky mi to dělalo. dělaj to ty obyčejný ramínka stěračů... co se prodávaj na každé benzínce... při vyžší ychlosti je nadzvedává vzduch proudící po okýnku... zkus buď ty jak říkáš plastový sajrajty... ale řekl bych, že by měly dobře fungovat ty stěrače co přidávám odkaz.

http://www.skoda-autodoplnky.cz/411/1759/sterace-skoda-fabia-i/

maj je taky snad na každý benzínce dokonce sem koukal, že i v tescu... ale jsou trochu dražší... dokavaď sem je tam měl, neměl sem s tim žádnej problém.

Odesláno

Hoši, s tou výměnou ramínek sem se asi blbě vyádřil. Lišty mi nestírají proto, že rameno stěrače ma asi už po letech slabou pružinu a tím jak je ta lišta potřeba víc přitlačit, tak to rameno na to nemá sílu, (lišty mi stírají na koncích a ve středu vůbec). Myslel sem, jakože bych vyměnil celé to rameno stěrače:roker

Guest zelda93
Odesláno

tak to ti nevim, je možný, že jsou pružiny už unavený... ale jestli ti to stírá jenom nakoncích, tak bych řek, že by mělo stačit srovnat trochu stěrače ne??? u předchozího auta mi kvůli záhybu okýnka nestíral konec tak sem ho přihnul... zkus to mírně srovnat... případně zkus nový ramínka (gumičky) a pak teprve celý ramena stěračů...

Odesláno

To Zelda: při koupi auto stíralo řekněme uspokojivě, ale pouze při nižších rychlostech, pro zlepšení sem koupil osvědčený lišty, jak tady radí ostatní (protože sem je měl vyzkoušený na předchozích autech), ty sou ohlý hodně a rameno je asi málo tlačilo na sklo, tak vprostřed nestíraly. vyměnil sem zase za obyč, ale nové, stírají dobře, ale zase jen v nízké rychlosti. Je to prostě o tom, že budou v pi...či ty pružiny, je mi to celkem jasný, ani vlastně nevím, proč sem to vlákno založil, ale předpokládám, že to bylo jen proto, že sem to chtěl tak nějak potvrdit něčí osobní zkušeností:D:D:D

Odesláno

a kolko krat pomoze dat poriadne stierace... vsimni te si tie co maju spojler... napor vzduchu pritlaca stierac o sklo.

toto som riesil na predoslych autam co mali ramienkove stierace a vzdy spojler vyriesil problem...

verte mi ;)

Odesláno
a kolko krat pomoze dat poriadne stierace... vsimni te si tie co maju spojler... napor vzduchu pritlaca stierac o sklo.

toto som riesil na predoslych autam co mali ramienkove stierace a vzdy spojler vyriesil problem...

verte mi ;)

No jo, ale jak ty spoilery vypadají?! To je katastrofa...

Odesláno

Máš recht, teď to kontroluju a je to na ty kratší. Před měsícem jsem měnil gumu u ramínkových a dál to dělá mapy. Takže zkusím ty ploché :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...